Avatar voea ahirt

voea ahirt

Al-Nassr FC lijdt tweede opeenvolgende nederlaag

Geplaatst op 08 maart 2024 om 08:35 uur

In de 23e ronde van het Saudi Professional League-seizoen 2023-2024, die enkele uren geleden eindigde, stond Al-Nassr thuis tegenover Al-Braide Pioneer. Echter, het resultaat van de wedstrijd was niet zoals verwacht door het publiek. Het was niet de club waar Cristiano Ronaldo speelt die zegevierde, maar Al-Braide Pioneer versloeg Al-Nassr met 3-1, waardoor Al-Nassr zijn tweede opeenvolgende nederlaag leed Goedkope Voetbaltenue.In de eerste helft van de wedstrijd opende Bokawi de score in de 18e minuut door een schot te lossen en te scoren, waardoor Al-Braide Pioneer de leiding nam. Cristiano Ronaldo, niet bereid om achter te blijven, schoot in de 24e minuut, maar raakte helaas de lat. Yehia maakte gebruik van de kans en scoorde om de score gelijk te trekken.In de tweede helft wisselden beide teams van positie voor een hernieuwde strijd. In de 46e minuut scoorde Fawzal snel en gaf Al-Braide Pioneer opnieuw de voorsprong. De score was op dat moment 2-1. In de 55e minuut probeerde Cristiano Ronaldo met een kopbal te scoren, maar deze ging over de lat. Vervolgens probeerde Cristiano Ronaldo opnieuw vanaf de linkerkant van het strafschopgebied te schieten, maar de bal ging opnieuw naast het doel! In de 87e minuut scoorde Sayoud met een schot om Al-Braide Pioneer nog een doelpunt toe te voegen. Toen de wedstrijd bijna ten einde liep, kreeg Al-Nassr een vrije trap, maar Cristiano Ronaldo's vrije trap raakte de lat en slaagde er niet in Al-Nassr terug in de wedstrijd te brengen. Het is erg jammer dat Cristiano Ronaldo, ondanks meerdere pogingen, Goedkope Voetbaltenue Al-Nassr's nederlaag niet kon voorkomen. Hij scoorde geen enkel doelpunt in deze wedstrijd, wat niet in lijn is met zijn normale niveau. Het lijkt erop dat de bal hem vandaag niet gunstig gezind was. De twee opeenvolgende nederlagen hebben het team enigszins ontmoedigd.