Avatar Vera van Dongen

Vera van Dongen

innovatie is de sleutel tot succes

Bericht - 03 november 2017 om 21:35 uur

Lieve mensen 

Vandaag heb ik in de pauze niet zoveel te doen dus ik denk ik geef jullie even een update. 

Ten eerste vind ik het geweldig leuk dat jullie in Nederland daadwerkelijk mijn blog volgen! Ik krijg aardig wat reacties via de app of via mama op mijn blogs en vind het onwijs leuk om dat te horen. 

 
Ik wil ook de mensen bedanken die een kaartje sturen, vind het zo leuk om post te ontvangen. Via Wereldstage  krijg ik een mail in de ochtend dat er post klaar ligt. Heel de dag ben ik op dat moment op mijn bureaustoel aan het wippen omdat ik zo benieuwd ben (...)

Lees verder


1 reacties • Plaats een reactie

Toch lichtelijk verslaaft!

Bericht - 30 oktober 2017 om 19:55 uur

Hooi people, 

Ik hoor jullie denken waarom deze titel! Dat zal ik eens vertellen. 

Helaas is vorige weekend mijn mobiel uit mijn tas gestolen en JA wat mis ik dat ding!  Al twee weken loop ik tegen vanalles aan van oow dit is zo mooi ik moet hier echt een foto van maken... wacht ik kan geen mooie foto  maken met mijn oude nieuwe telefoon, die ik een dag voor vertrek heb gekocht voor 65 euro omdat ik mezelf zo goed ken! Het kan natuurlijk zijn dat er met Vera's telefoon wat gebeurt en ja natuurlijk is het zo.  Gelukkig nemen (...)

Lees verder


0 reacties • Plaats een reactie

Heimwee? Nee?

Bericht - 20 oktober 2017 om 22:33 uur

Hoi dushi’s

 
Het is alweer even geleden dat ik een blog heb geplaatst. Ik heb het namelijk erg druk op het werk en tja… er moet toch ook echt aan school gewerkt worden.  Zo heb ik 2 avonden bij de starbucks gezeten. Ze noemen het de starbucks maar over die naam heb ik mijn twijfels, eigenlijk is het gewoon een koelcel waar je warme chocomelk moet drinken.  Zo heb ik wel even het Nederlandse  thuis gevoel terug gehad met mijn dikke trui, lange broek en dichte schoenen. Al snel kwam ik er hierdoor achter dat ik het kikkerlandje nog steeds niet mis. Ik heb totaal geen (...)

Lees verder


1 reacties • Plaats een reactie

Afwisseling blijft het leukste!

Bericht - 03 oktober 2017 om 18:36 uur

Hoi hoi,

 
Zijn we weer met een nieuwe week blog.

 
Afgelopen week had ik een zware week op stage. Excel, formules en weinig tijd voor uitleg. Ik kan jullie vertellen dat ik flink in het diepe ben gegooid maar ik zwem nog! Met trots kan ik mededelen dan ik mijn eigen spreadsheats heb gemaakt inclusief formules. 

De frustraties op  stage was ik snel weer vergeten aangezien het dan weer tijd was voor de welbekende happy hours. Woensdag was Cabana weer een mooi feestje en de volgende dag stonden we op de gastenlijst van een prive optreden van Hardwell bij Dolfijn FM. Een andere stagiaire loopt stage bij een evenementen bureau en kon het (...)

Lees verder


0 reacties • Plaats een reactie

Het kan niet fout gaan, hooguit anders dan verwacht!

Bericht - 27 september 2017 om 21:34 uur

Bon tardi! (hier is het nog middag dus vandaar goedemiddag) 

Jeetje het is al bijna een maand geleden dat ik met het vliegtuig weg ging, wat gaat dit snel! 

In een maand tijd heb ik al aardig wat gezien van dit prachtige eiland. Zo zijn we dit weekend de Christoffelberg gaan beklimmen.  Deze dag ging alleen niet geheel soepel. 

Om 06:00 uur stond te wekker aangezien we om kwart voor 7 zouden vertrekken. Helaas had  Linda zich verslapen waardoor we een half uurtje later wegreden, geen probleem!  Bij de berg aangekomen moest je tickets kopen  en  nog een klein kwartiertje rijden door het natuurpark. Ik denk zelfs dat Max Verstappen angst in (...)

Lees verder


1 reacties • Plaats een reactie

Het voelt als vakantie!

Bericht - 22 september 2017 om 15:26 uur

Hallowha allemaal

Ja, daar ben ik weer!  WEEK 3 

Ten eerste kan ik jullie vertellen dat het super goed met mij gaat! Mijn stage is nog steeds leuk, de mensen zijn nog steeds leuk en het weer kan niet beter (wel nog steeds iets te warm, 34 graden met een gevoelstemperatuur van 40 graden, maar klagen doen we niet!)

 
Nu lijkt het natuurlijk dat ik niet veel meer te vertellen heb maar nee, ik zou de naam Vera van Dongen niet hebben gekregen als ik niets te vertellen zou hebben. 

Het was namelijk weer een drukke week. Ik loop 40 uur per week stage van 8:00 tot 17:30 dit klinkt lang maar (...)

Lees verder


0 reacties • Plaats een reactie

Zag je dat? Daar vloog alweer een dag voorbij!

Bericht - 13 september 2017 om 20:57 uur

Hoi hoi Dushi's, 

Ik ben alweer twee weken om dit mooie eiland en de tijd is voorbij gevlogen. Laat ik bij het begin beginnen.   De dag na aankomst was het helaas niet uitslapen want om 9 uur moesten we present staan bij Wereldstage voor een introductie. Na wat uitleg over het eiland, vergunningen en papieren in te hebben gevuld en niet te vergeten de goodiebag in ontvangst te hebben genomen met kortingsbonnen, condooms en jaja WASPOEDER(echt hier heb je onwijs veel was, alles kan je namelijk maximaal maar 1 dag aan omdat elke keer de zweetdruppels over je rug lopen) konden we naar het strand.  

We gingen naar het strand (...)

Lees verder


3 reacties • Plaats een reactie

Geen jetlag maar wel jetlags

Bericht - 08 september 2017 om 18:42 uur

Lieve vrienden, 

Het is alweer een week geleden dat ik op Schiphol stond met knikkende knieën, twee koffers die een paar kilootjes te zwaar waren en mijn lieve familie en vrienden om mij uit te zwaaien. Het avontuur kon beginnen. 

Naja beginnen.... Ik mocht in ieder geval mee in het vliegtuig alleen stonden er twee stoelen geboekt op mijn naam. Ik hoor jullie denken... Super chill natuurlijk... uuh nee, de ene stoel zat voor in het vliegtuig en de andere helemaal achterin, na een half uur  te hebben gestaan bij de incheckbalie was dat geregeld.  Na een lekker bakje koffie en wat traantjes te hebben gelaten bij het afscheid kon ik dan eindelijk door de (...)

Lees verder


1 reacties • Plaats een reactie

The beginning of a new adventure

Bericht - 22 augustus 2017 om 18:33 uur

Beste volgers, JAJA vandaag is de dag, wel te verstaan de laatste werkdag bij de Rabobank dat ik heb besloten om mijn reis te gaan vloggen,bloggen enz..... Dus op de 29ste vlieg ik naar het zonnige curaçao en zal ik mijn Rabobankvrienden en familie en andere vrienden en huisgenoten verlaten.
Ik houd jullie op de hoogte!
PS. shout out naar Nigetha PSS. Mijn Engels wordt steeds beter! (kijk naar de titel)
0 reacties • Plaats een reactie