Avatar Vera van Dongen

Vera van Dongen

Laatste daagjes zijn aangebroken

Bericht - 31 januari 2018 om 20:48 uur

Bon dia dushi!

Door de slechte wifi verbinding overal is het lastig om mijn nieuwe blogs te plaatsen maar hier is er toch weer eentje.

Ik kan jullie vertellen dat ik de laatste weken van mijn vakantie eerlijk waar heb genoten! Zo ben ik naar al mijn favorieten stranden en eet tentjes geweest. Ik wil niet weten hoeveel ik ben aangekomen maar dat is een zorg voor later. Het is tenminste te zien dat ik een heerlijk welvaartsbuikje heb gekweekt en JA!! Daar ben ik trots op!  Zo ben ik nog met de meiden uiteten geweest bij Chill en grill, hier heb je pinchos. Dat is een (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Bezoekje gevangenis

Bericht - 26 januari 2018 om 16:18 uur

Lieve mensen,

  Jaja, ik ben op dreef meteen meerdere blogs in één keer want ik mocht een kijkje nemen bij de gevangenis afgelopen vrijdag.
 
Kennen jullie allemaal de aflevering van Ewout in de cel? Dat hij gaat overnachten bij de beruchtste gevangenissen? Zo is hij ook geweest in Curaçao bij gevangenis Koraal specht.  Als je op google Koraal-specht gevangenis intikt krijg je meteen ‘’Hel van het koninkrijk’’ een stagiair die connecties had bij de gevangenis heeft ervoor gezorgd dat we hier een rondleiding kregen met een kleine groep studenten. Stiekem vond ik het best spannend.

  Aantal dagen van te voren kregen we te horen wat de kledingvoorschriften (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

ABC

Bericht - 23 januari 2018 om 18:19 uur

Bon Tardi! 

De tijd begint te korten nog maar 9 daagjes op dit prachten eiland! 

Niet alleen heb ik Curaçao gezien maar ook Aruba en afgelopen weekend Bonaire!!

JEEEJJJ ABC!! 

Daarom nog even mijn reisverslag over Bonaire! 

We gingen met de boot naar Bonaire. Om 5 uur in de ochtend moesten we er al uit zodat we om 6 uur present waren op de boot. Wij waren met een gezellige groep van ongeveer 35 man. 4 uur lang zaten we op de boot, op naar Bonaire! Ondanks dat het gezelschap top was, waren deze 4 uur een hel! Er waren flinke golven, velen mensen hingen over de reling te (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

FUIKDAG

Bericht - 15 januari 2018 om 16:19 uur

Lieve mensen,

Ik ben dit vandaag aan het typen om mijn laaste stage dag!! (stiekem druipen de tranen nu over mijn toetsenbord dat overigens niet verkeerd is want dan wordt dit toetsenbord ook een keertje schoon,echt joh zoveel stof  zit er tussen en eten, oke maar even to de point, ik geef wel toe dat ik het er moeilijk mee heb) Overigens kan ik wel vertellen dat ik mijn stage heb gehaald!!! JEEEEJJJJ en kreeg ik alleen maar positieve reacties. Iedereen hier vraag wanneer ik terug kom haha In deze blog ga ik jullie  trouwens vertellen over een van de beste feesten (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Happy Holidays

Bericht - 15 januari 2018 om 15:06 uur

Bon Dia!

Bedankt voor de reacties dat iedereen vraag om een nieuwe blog te schrijven! Helaas zie ik nu pas dat twee nieuwe blogs die ik had geschreven niet goed zijn upgeload (dit komt door de slechte wifi hier!) Ik zal daarom deze week meedere blogs schrijven haha. Net zo als in Nederland was hier de maand december een erg drukke maand! Deze maand is daarom ook voorbij gevolgen!! Maar wat waren de feestdagen geweldig!! 

Kerstavond;

Om toch alvast in de kerststemming te komen hadden Eline, Bo en ik besloten om met kerstavond een drie gangen gerecht te maken. Zo (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

ARUBA

Bericht - 20 december 2017 om 18:09 uur

Hoi Hoi,

Zoals ik al in mijn blog van gisteren vertelde zou ik vandaag  mijn mini vakantie Aruba vertellen. 

Twee weken gelden hadden Bo, Laura en ik besloten om een weekendje naar Aruba te gaan aangezien Laura aankomende zaterdag weg gaat en ze toch wel één van de andere ABC eilanden willen zien, zo gezegd zo gedaan, Boeken en op naar Aruba. 

Donderdagavond begonnen we eerste met het lastigste onderdeel ja, jawel mijn koffer inpakken (meestal helpt mama) Ondanks dat mama er niet was ging het aardig snel. Alles stond ready om te gaan. De meiden zouden mijn spullen meenemen want ik (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Te lang geleden

Bericht - 19 december 2017 om 22:07 uur

lieve mensen die in het koude Nederland zitten,

Het klopt inderdaad dat ik al lang niet meer heb geschreven om mijn reisblog dit heeft eigenlijk maar met één punt te maken en dat is DRUK DRUK DRUK! 

Ja, ik kan jullie vertellen dat het net zo als in Nederland december een drukke maand is! 
Op dit moment heb ik even tijd om een verhaal te typen omdat helaas al de gehele dag mijn computer het niet doet op het werk en het schijnbaar erg lastig is om op te lossen :( 

Ik weet dat het al weer enige tijd geleden is dat papa, (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

innovatie is de sleutel tot succes

Bericht - 03 november 2017 om 21:35 uur

Lieve mensen 

Vandaag heb ik in de pauze niet zoveel te doen dus ik denk ik geef jullie even een update. 

Ten eerste vind ik het geweldig leuk dat jullie in Nederland daadwerkelijk mijn blog volgen! Ik krijg aardig wat reacties via de app of via mama op mijn blogs en vind het onwijs leuk om dat te horen. 

 
Ik wil ook de mensen bedanken die een kaartje sturen, vind het zo leuk om post te ontvangen. Via Wereldstage  krijg ik een mail in de ochtend dat er post klaar ligt. Heel de dag ben ik op dat moment op mijn bureaustoel aan het wippen omdat ik zo benieuwd ben (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Toch lichtelijk verslaaft!

Bericht - 30 oktober 2017 om 19:55 uur

Hooi people, 

Ik hoor jullie denken waarom deze titel! Dat zal ik eens vertellen. 

Helaas is vorige weekend mijn mobiel uit mijn tas gestolen en JA wat mis ik dat ding!  Al twee weken loop ik tegen vanalles aan van oow dit is zo mooi ik moet hier echt een foto van maken... wacht ik kan geen mooie foto  maken met mijn oude nieuwe telefoon, die ik een dag voor vertrek heb gekocht voor 65 euro omdat ik mezelf zo goed ken! Het kan natuurlijk zijn dat er met Vera's telefoon wat gebeurt en ja natuurlijk is het zo.  Gelukkig nemen (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Heimwee? Nee?

Bericht - 20 oktober 2017 om 22:33 uur

Hoi dushi’s

 
Het is alweer even geleden dat ik een blog heb geplaatst. Ik heb het namelijk erg druk op het werk en tja… er moet toch ook echt aan school gewerkt worden.  Zo heb ik 2 avonden bij de starbucks gezeten. Ze noemen het de starbucks maar over die naam heb ik mijn twijfels, eigenlijk is het gewoon een koelcel waar je warme chocomelk moet drinken.  Zo heb ik wel even het Nederlandse  thuis gevoel terug gehad met mijn dikke trui, lange broek en dichte schoenen. Al snel kwam ik er hierdoor achter dat ik het kikkerlandje nog steeds niet mis. Ik heb totaal geen (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2