Avatar ellian rose

ellian rose

Valioliiga: Manchester United 2-2 Tottenham

Bericht - 28 april 2023 om 11:18 uur

Valioliigan 33. kierros aloitti 27. huhtikuuta neljän ottelun taistelun Manchester Unitedille 2-2 Tottenhamin vieraissa. Rashford antoi syöttöpisteen ja maalin. Toisella puoliajalla Tottenham Hotspur Jalkapallo Pelipaidat pukeneet Poirot ja Son Heung-min tekivät kaksi maalia tasoittaakseen tilanteen. Manchester Unitedin sijoituksen ohitti Newcastle ja putosi neljänneksi, kun taas Tottenham nousi viidenneksi.Ennen tätä kierrosta Manchester United sijoittui kolmanneksi kolmella peräkkäisellä voitolla ja pääsi FA Cupin finaaliin. Tottenham kärsi kahden ottelun tappioputkesta ja sijoittui seitsemänneksi.7. minuutilla Rashford kuljetti pallon vasemmalle murtautuessaan etukentän läpi. Sancho vastaanotti pallon ja meni rangaistusalueelle. 44. minuutilla Manchester United teki nopean vastahyökkäyksen. B Fernandes lähetti takakentälle ylivoimaisen (...)

Lees verder

0 reactiesPlaats een reactie

Valioliiga: Aston Villa 1-0 Fulham, sijoitus nousi viidenneksi

Bericht - 26 april 2023 om 12:52 uur

25. huhtikuuta Valioliigan 33. kierroksella Aston Villa voitti Fulhamin kotonaan 1-0 ja keräsi 54 pistettä, 1 pisteen enemmän kuin Tottenham, ja se nousi 5. sijalle. Jopa Aston Villa Jalkapallo Pelipaidat pukeutuvat fanit ovat melko yllättyneitä joukkueen suorituksesta tällä kaudella.21. minuutilla Villa teki 1-0 Mingsin puskulla ja otti kaikki 3 pistettä. Villa ampui 14 kertaa, verrattuna vain yhteen vastustajaan.Emeryn tullessa Villan ennätys Valioliigassa on 13 voittoa, 3 tasapeliä ja 4 tappiota. Niistä 8 voittoa ja 2 tasapeliä viimeisen 10 kierroksen aikana. Espanjalainen valmentaja seurasi Gerrardia, kun joukkue sijoittui 16. sijalle ja yritti välttää putoamisen. Nyt joukkueen odotetaan kilpailevan neljän (...)

Lees verder

Valioliiga: Newcastle 6:1 Tottenham, Tottenhamin romahdus

Bericht - 24 april 2023 om 07:11 uur

23. huhtikuuta Valioliigan 32. kierroksella Tottenham Hotspur hävisi vieraissa Newcastle Unitedille 1:6. Newcastle teki 21 minuutissa 5 maalia peräkkäin. Toisella puoliajalla Kane teki yhden maalin Tottenhamille. Tottenham Hotspur Jalkapallo Pelipaidat pukeutuneille faneille tämä tarkoittaa, että Tottenhamilla ei ole mahdollisuutta päästä neljän parhaan joukkoon tällä kaudella.

Ensimmäisellä minuutilla Joelinton, jolla oli yllään
Newcastle United Jalkapallo Pelipaidat, sai pallon vasemmalta ja leikkasi sisään ja laukaisi, mutta Lloris pelasti hänet, sitten Murphy seurasi ja teki maalin, Newcastle 1:0! 6. minuutilla Schall lähetti pitkän syötön keskikenttäpelaajalta, Joelinton seurasi rangaistusalueellaan, ohitti helposti maalivahtia ja teki maalin työntämällä tyhjää maalia, Newcastle 2-0! 9. (...)

Lees verder

UEFA Cup: Manchester United ulos, Sevilla eteni välieriin seitsemännen kerran

Bericht - 21 april 2023 om 11:19 uur

Huhtikuun 20. päivänä UEFA Cupin 1/4-finaalikierroksella Manchester United hävisi Sevillalle vieraissa 0-3. Kahden kierroksen kokonaispisteet olivat 2-5. Sevilla voitti UEFA Cupin kuusi kertaa ja pääsi välieriin seitsemännen kerran. Monien Manchester United Jalkapallo Pelipaidat pukeutuneiden fanien näkökulmasta tämä tappio korostaa joukkueen tämänhetkisiä vammoja.

7. minuutilla De Gea syötti pallon Macquelille kaaren yläosassa, jälkimmäinen kohtasi kolme Sevillan pelaajaa ja menetti pallon, Erner ampui rauhallisesti ja teki maalin, Sevilla 1-0! 46. minuutilla Sevilla otti oikean kulmapotkun, Rakitic syötti tarkasti pallon keskipuolustajalle Padille, 2-0! 81. minuutilla De Gea teki virheen ja syötti pallon Ensunisrin jalkoihin, Sevilla 3-0!

Kaikki kolme maalia johtuivat Manchester Unitedin jälkipuolustuksen (...)