Avatar ellian rose

ellian rose

Barcelona 0-4 Real Madrid, Benzema hattutemppu

Geplaatst op 06 april 2023 om 07:27 uur

Copa del Reyn puolivälierissä Barcelona hävisi Real Madridille kotonaan 0-4. Hyökkääjä Benzema, joka pukeutui Real Madrid Jalkapallo Pelipaidat, loisti yleisössä tehden 3 maalia ja yhden syöttöpisteen. Real Madrid pudotti Barcelonan 4-1 kahden kierroksen kokonaistuloksella ja liittyi ensimmäisenä edenneen Osasunaan Copa del Reyn finaalissa kilpaillakseen palkinnosta.

Ensimmäisellä puoliajalla osapuolet hyökkäsivät toisiaan vastaan. Keskeytysajalla Barcelona ei onnistunut hyökkäämään. Real Madrid aloitti vastahyökkäyksen nopeasti. Benzema teki pallon käänteisessä kolmiossa. 0! Toisella puoliskolla Modric avusti Benzemaa maalintekoon pian avauksen jälkeen, Real Madrid 2:0! Sitten Casey kaatoi Viniciuksen rangaistusalueellaan, Real Madrid sai rangaistuspotkun, Benzema teki rangaistuspotkun, Real Madrid 3:0! Viimeisellä jaksolla Vinicius avusti Benzemaa, Real Madridia 4:0! Benzema teki myös hattutemppuja.

Benzemasta tuli historian kahdeksas vieraspelaaja, joka on tehnyt hattutempun Nou Campissa. Viimeksi Mbappé vuonna 2021. Se on myös toinen Real Madridin pelaaja, joka on tehnyt hattutempun Nou Campissa Puskasin jälkeen vuonna 1963. Benzema osallistui suoraan 28 maaliin (17 maalia + 11 syöttöä) Espanjan kansallisessa derbyssä, Toiseksi vain Messin 26 maalia + 14 syöttöä.