Avatar Tineke &  Ronald

Tineke & Ronald

Great Ocean Road

Bericht - 16 september 2017 om 13:02 uur

zaterdag 16 septemberVandaag op tijd vertrokken uit Grampian National Park en heerlijk onderweg ontbeten. En op weg naar The Great Ocean Road. Geweldige vergezichten onderweg en eindeloze landerijen met koeien en schapen. En toen de eerste blik op de Southern Ocean, geweldig mooi! Richting Apollo Bay gereden en onderweg gestopt bij The London Bridge en natuurlijk The Twelve Apostels. Geweldig mooi en wat een golven. De weg naar Apollo Bay was ook prachtig, door landerijen en langs de kust, soms deed het landschap een beetje denken aan zuid Engeland. Maar ook door bossen met enorme boomvarens en hoge bomen met aan (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

Grampian National Park

Bericht - 15 september 2017 om 13:00 uur

vrijdag 15 septemberVanmorgen vroeg wakker gemaakt door ruziënde kangoeroes naast de camper. Dit schijn heel normaal te zijn op een campground, maar wij hebben onze ogen uitgekeken. Heel apart wakker worden.Na een ontbijtje op weg naar de Turret Falls, een kleine waterval, maar het pad er naar toe was prachtig. Veel mooie bloemen en planten gezien, waarvan je denkt; dit ken ik, maar toch ook weer niet!Vandaaruit door naar Boroka lookout. Hier zaten we dus dik in de bewolking en was er dus geen mooi uitzicht, maar wel apart om zo in de mist te staan. Wel een mooi (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Kingston - Grampian National Park

Bericht - 14 september 2017 om 14:38 uur

Donderdag 14 septemberVanochtend op tijd vertrokken om de reis naar Grampion National Park te maken. en prachtige tocht door allerlei landschappen, veeteelt, landbouw en wederom veel verschillende planten en dieren gezien.In Naracoote hebben de mannen een echte Ausi burger gegeten.In Grampian moesten we even een bergruggetje beklimmen om uiteindelijk in het dal te komen waar we nu op een campground staan en morgen gaan wandelen in dit mooie nationale park.
0 reactiesPlaats een reactie

Adelaide - Kingston S.A.

Bericht - 13 september 2017 om 14:06 uur

Woensdag 13 september.Vroeg opgestaan, want vandaag hebben we de personenauto ingeruild voor een camper om hiermee nar Melbourne te rijden. Alle formaliteiten namen toch nog wel wat tijd in beslag. Wat wel leuk was; dat we geholpen zijn bij Apollo campers door Hidde uit Groenloo, stagiaire faciliteit management in Deventer en voor een half jaar in Australië. Eenmaal onderweg nog even afscheid genomen van oom Tom en daarna snel Adelaide uit. Het weer was vandaag niet zo mooi, veel regen en wind en dat is in een camper van 3,5 meter hoog goed te merken. Onderweg het plaatsje Hahndorf aangedaan, een Australisch (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Adelaide

Bericht - 12 september 2017 om 14:42 uur

Na 2 dagen reizen op maandagochtend om 5 uur plaatselijke tijd aangekomen in Adelaide. Na de douane controle inclusief snuffelhond de auto opgehaald en naar ons logeeradres gereden. Daar de bagage gestald en Adelaide verkent en kennis gemaakt met oom Tom, de oom van Frans. Iets makkelijks gegeten en vroeg naar bed. Na een goede nachtrust vandaag op stap, naar het Cleland Wildlife Park. Onderweg de eerste Koala gespot en in het park kennis gemaakt met alle soorten kangoeroes die er leven in Australië en nog veel meer andere dieren, verschillende slangen en reptielen en ook de koala natuurlijk. Alleen hadden de koala's (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Hongkong

Bericht - 10 september 2017 om 09:23 uur

Wat een stad! En warm.....maar leuk om even aan geproefd te hebben. Straks vliegen we door naar Adelaide en gaat onze vakantie echt beginnen.
1 reactiesPlaats een reactie

nog 2 nachtjes slapen

Bericht - 07 september 2017 om 19:28 uur

De stoelen in het vliegtuig zijn geregeld, de rest mag gewoon op Schiphol geregeld worden.Nog 2 nachtjes slapen!!!
7 reactiesPlaats een reactie

Status update van 02 September 2017

Status update - 02 september 2017 om 20:29 uur

Nog een weekje en dan gaat onze reis naar Australië beginnen. We hebben er ontzettend veel zin in!

Pagina: 1 2