Avatar Nicole Tiernego

Nicole Tiernego

Alweer een week voorbij

Bericht - 09 oktober 2016 om 15:12 uur

Daar zit ik weer, dit keer als een rood kreeftje op de bank. Gister wezen snorkelen, was heel mooi alleen waren we ons even vergeten in te smeren… Nu zijn we dus heel erg verbrand aan de achterkant. Zolang ik heel stil blijf zitten doet het niet zo’n pijn maar zodra ik moet gaan bewegen pff. Goede les weer voor de volgende keer dat ook als de zon niet schijnt ik me nog steeds moet insmeren. Al moet ik wel zeggen dat ik al aardig aan de zon begin te wennen, ik hoef mij niet meer elke dag in te smeren (behalve mijn rug etc.) (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Eerste stageweek

Bericht - 02 oktober 2016 om 17:05 uur

De eerste week in Lovina/ Singaraja zit er alweer op. Ik heb een ontzettend leuke eerste week gehad die voorbij gevlogen is. Mijn stage is heel leuk en dit komt vooral door het enthousiaste en gastvrije team/ ouders en de lieve kids waar ik enorm van kan genieten. Je ziet dat ze hier zo blij zijn dat we er zijn. Elke ochtend als we het schoolplein oprijden met de scooter worden we enthousiast begroet door de ouders en kinderen. Aan het eind van de schooldag moeten veel kinderen van hun ouders ons gedag zeggen en dat doen de kinderen hier door een kus op je hand (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Week 2

Bericht - 26 september 2016 om 08:24 uur

Alweer anderhalve week op Bali, nou ja Bali, ondertussen alweer 3 dagen naar Maleisië geweest. Vanaf aankomst 3 dagen in Ubud gezeten vervolgens een weekendje in Seminyak aan de kust, weer terug naar Ubud voor 3 dagen daarna voor 3 dagen naar Penang in Maleisië. Vrijdag op zaterdag nacht weer terug gekomen en gister verhuisd naar Lovina. Pff je kan je vast voorstellen dat ik het nu heerlijk vind dat ik me nu eindelijk hier in Lovina kan settelen, hier blijven we als het goed is nu 2 maanden. En dat is zeker geen straf! Wat een fijn huisje hebben we hier! Het zit een beetje (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

De eerste dag :)

Bericht - 16 september 2016 om 00:56 uur

Ben ik weer! Pff alweer zo veel meegemaakt in één dag dus toch maar even van mij afschrijven en dan kunnen jullie tegelijk een beetje meegenieten. Vanochtend al heel vroeg wakker door allerlei geluiden die ik nog niet kende. Kon er niet meer van slapen dus er maar om 6 uur vanochtend uit gegaan om vervolgens echt goed wakker te worden onder een ijskoude douche, blijkbaar heb ik dus geen warm water. Manon was nog lekker aan het slapen dus maar even met mijn laptopje op mijn terrasje gaan zitten. De zon scheen lekker en de tempratuur was nog niet zo extreem hoog. Heerlijk dus om (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Aangekomen op Bali! :)

Bericht - 14 september 2016 om 19:54 uur

Selamat Malam,

Daar zit ik dan, net gesetteld in mijn nieuwe woning in Ubud voor een weekje. Gek idee zo helemaal aan de andere kant van de wereld. Ik zit hier nu te schrijven op het terrasje van mijn kamer. Het is hier pikkedonker en muisstil. Het enige wat ik hier nu hoor zijn allemaal dieren. Rond mij vliegen nu vleermuizen en andere dieren en in mijn ooghoek zie ik drie zwerfhonden lopen. Maar erger vind ik nog de dieren die je wel hoort maar niet ziet, zo loopt er de hele tijd een gekko zijn eigen naam te roepen “gekko” en hoor ik hanen kraaien en (...)

Lees verder


6 reactiesPlaats een reactie

Nog maar een maandje wachten!

Bericht - 13 augustus 2016 om 22:29 uur

Hallo allemaal,

Daar gaat die dan, mijn eerste blog in mijn leven schrijven. Nog precies een maand vanaf vandaag dan vertrek is samen met Manon voor 4,5 maand naar Bali. Het aftellen kan nu echt beginnen, al moet ik eerlijk zeggen dat ik al zo'n 5 maanden aan het aftellen ben. Het liefst zou ik dan al wel vandaag willen vertrekken maar gezien er nog veel voorbereid moet worden komt dat maandje ook wel goed uit, ik moet natuurlijk alles nog op het laatste moment doen. 

Voor de gene die nog niet precies weten wat ik in die 4,5 maand op Bali gaan doen zal ik dat nog (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie