Avatar Merel Del Tin

Merel Del Tin

week 5

Bericht - 01 maart 2020 om 08:59 uur

Dit weekend zijn we naar het Kruger park gegaan. Hier hebben we ook overnacht. Onze begeleiders waren Bronwyn en haar man David. Doordat we ook een David als vrijwilliger hebben, noemde we de man van Bronwyn Dave.  

Zaterdag 22 februari

Zoooo wat ging die wekker toch vroeg! Om 4 uur stonden we lekker naast het bed om naar het Kruger National Park te rijden. Na de tas in te hebben gepakt stapte we de bus in met een trailer erachter. Onderweg hebben we lekker geslapen. 5 minuten voor Kruger park hadden we een file van mensen. Er was namelijk een marathon en de start was op de weg naar de ingang (...)

Lees verder


6 reactiesPlaats een reactie

week 4

Bericht - 21 februari 2020 om 19:44 uur

We zijn dit weekend naar Hoedspruit gegaan. Dit is een stadje waar we met het begin van onze reis ook landde. Nu gingen we daar een safari doen en nog andere leuke dingen. Onze begeleider van dit weekend heet Henry. Hij was heel erg aardig, wist precies wat we wilde en kon ons alles vertellen over zijn leven, het jagen en alle dieren. Erg fijn dus! Ik noem trouwens ook veel de naam Guus in mijn verslagen. Zo noemen we Guusje, dus dan weten jullie dat.  

Zaterdag 15 februari

Vanochtend stond de wekker vroeg, want we gaan een weekend naar Hoedspruit!! Hoedspruit is een dorpje ongeveer anderhalf uur rijden van (...)

Lees verder


6 reactiesPlaats een reactie

Week 3

Bericht - 14 februari 2020 om 19:41 uur

Even weer een kort voorwoordje. Met de zonverbrandingen in mijn nek gaat het goed. Na een lekker potje vervelling heb ik er geen last meer van. Verder gaat alles nog steeds goed met me en heb ik het erg naar mijn zin, maar ik denk dat jullie dat wel aan mijn verhalen kunnen halen! Deze week en misschien ook wel de aankomende weken ga ik het soms over Ellanie hebben. Zij is de oprichter van Tshega Christian mission en ze regelt veel op school. Daarnaast woont ze bij ons op het terrein in haar eigen huis met haar zoontje LJ. Ik zal het ook hebben over grade (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

Week 2

Bericht - 07 februari 2020 om 20:53 uur

Ik heb alle berichten en reacties terug gelezen. Bedankt voor alle complimenten en andere leuke dingen!! Ik hoop dat ik er deze week meer foto's bij kan voegen. Anders ga ik het op een andere manier doen.

Zaterdag 1 februari

Vandaag zouden we naar een aantal mooie watervallen gaan, maar er was een dodelijk ongeluk gebeurt. Dus we konden er niet in. Anica zei zelfs dat het vaker gebeurt, omdat mensen niet kunnen zwemmen en het dan vervolgens wel gaan doen, waardoor de watervallen waarschijnlijk niet meer te bezoeken zijn. Ik was daar best wel teleurgesteld om. Ik ben niet zo goed in veranderingen op het laatste moment. Daarom kom (...)

Lees verder


7 reactiesPlaats een reactie

week 1

Bericht - 31 januari 2020 om 21:03 uur

Donderdag 23 januari
Na wat traantjes te hebben weg geveegd was het dan echt zo ver... ons avontuur kon beginnen! Na veel gezwaai van familie zijn we door de douane gegaan. Toen we bij de gate aankwamen zagen we dat we vertraging hadden. Uiteindelijk mochten we boarden na 45 minuten. Toen vertrokken we naar Parijs om 21.15. De vlucht was kort en verliep goed. Op Parijs aangekomen moesten we eerst de weg zoeken. We hoefde gelukkig niet de koffers op te halen voor onze overstap. We moesten alle 3 wel heel nodig plassen, maar de toiletten stonken zo erg dat ik (...)

Lees verder


13 reactiesPlaats een reactie