Avatar Marike Born

Marike Born

Momenteel is marikeborn bezig met de reis Follow me in Ireland . Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van marikeborn

Blijf op de hoogte van de reisblog van marikeborn door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

November-update

Bericht - 12 november 2018 om 13:31 uur

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een update op mijn reisblog postte. Er is veel gebeurd de afgelopen tijd. Zo zijn mijn ouders langs geweest en ben ik verhuisd.  

Fietsen door het Phoenixpark
Op een zonnige zaterdag ben ik wezen fietsen door het Phoenixpark. Het Phoenixpark is een groot park (6,9 vierkante km), waar je gebruikelijke parkactiviteiten kunt doen (wandelen, fietsen, picknicken), maar waar je o.a. ook naar de dierentuin kunt, het Amerikaanse ambassadegebouw staat hier, er vinden grote activiteiten plaats en er lopen hertjes rond. 

Familytime!
Het weekend van 20 oktober kwamen mijn ouders op bezoek in Ierland. Dit was zo ongelofelijk leuk! (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Time flies when...

Bericht - 30 september 2018 om 16:47 uur

We zijn alweer een aantal weken verder en daarom vond ik het een goed idee om jullie weer even up te daten! De laatste weken heb ik veel (vooral leuke) dingen meegemaakt. Zo ben ik samen met wat meiden met een bustour naar de Cliffs op Moher geweest. Onderweg stopten we op mooie plekken. (Kastelen, Galway Bay en de babycliffs van Moher). Als laatste kwamen we bij The cliffs of Moher (hier is ook een Harry Potter-scène opgenomen). Het was ongelofelijk mooi daar en als ik wilde, kon ik daar wel de hele dag blijven. De zondag daarna ben ik met wat (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De eerste twee weken

Bericht - 11 september 2018 om 00:02 uur

Vertrek vanaf schiphol en aankomst in Ierland

En toen kwam ie eindelijk: de dag dat ik vertrok naar Ierland. Wat had ik er zin in, wetende dat ik natuurlijk ook veel dierbare vrienden en familie achterliet.


Ik zat in de auto naast m’n best friend en voorin mijn ouders. Ook mijn broer was mee en reed achter ons. 
Het grote besefmoment kwam echt op Schiphol. Bij het laatste bakje koffie kreeg ik een onwijs lief cadeau mee en werd het alleen maar moeilijker om afscheid te nemen. 

Na het afscheid ging ik door de douane en voor ik het wist zat ik in (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie