Avatar Lotte Kuiper

Lotte Kuiper

Momenteel is lottekuiper bezig met de reis Camper reis Lotte&Joris. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van lottekuiper

Blijf op de hoogte van de reisblog van lottekuiper door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Zeil trip Whitsundays

Bericht - 19 mei 2019 om 10:22 uur

Onze twee daagse zeilreis zit er op. We waren met 16 man, wat een heel fijn en luxe aantal was (normaal gesproken kunnen er 26 of 27 op). Het was een hele leuke en gave ervaring! We hebben twee keer gezeild en we gingen heel erg schuin. Onze kapitein Mark zeilt al 43 jaar en gaat grote zeeën over dus niemand was bang en we vertrouwden goed op hem. Toen we net de haven uitvoeren deelde die belangrijke informatie met de groep. We sliepen allemaal op de boot! Ze hadden één en twee persoons bedden, soort slaap cabines. Er (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Cape Hills Borough

Bericht - 17 mei 2019 om 12:31 uur

Rond 07:00 werden we wakker vandaag. Het heeft afgelopen nacht heel hard geregend. Gelukkig konden we wel door slapen. We zijn om 09:00 naar cape hills borough gereden om de Kangaroos te spotten. Het was eindelijk een beetje normaal weer, we hadden af en toe zon!!  We hebben daar op het strand gewandeld en wat mooie foto’s gemaakt. Rond 13:15 zijn we terug gereden en hebben we in het zonnetje bij de camper gezeten. Vanavond hebben we wraps gehad en nu zitten we aan de koffie en thee. We gaan zo slapen want morgen om 08:00 vertrekt de boot. (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

16 Mei

Bericht - 16 mei 2019 om 14:40 uur

Vanochtend hebben we rustig aan gedaan. Rond een uur of 07:00 werden we al wakker. Toen rustig ontbeten en naar de receptie gegaan om ons verblijf met 2 nachten te verlengen. Het bevalt ons goed hier, alles is super schoon en het is 20 min lopen naar Airlie Beach. We hebben vandaag even met de buren gekletst, een stel van ong midden 60. Zij komen uit Brisbane en rijden deze route voor het eerst. Vanwege het weer hebben ze ook wat dingen uitgesteld en aangepast. Zij zouden bijv afgelopen woensdag naar whitsundays gaan maar dit was gecanceld ivm het (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Magnetic Island

Bericht - 15 mei 2019 om 13:04 uur

Om 06:15 ging de wekker alweer en om 07:00 zaten we in de auto onderweg naar de ferry terminal. Hier hebben we om 07:45 de ferry naar magnetic island genomen. We kregen een bus pas die we de hele dag konden gebruiken over het hele eiland. Wij besloten om te gaan hiken. We hebben 8 km gewandeld en als slot 4 koala’s in het wild gezien. Hier staat magnetic island ook bekend om, de grote populatie koala’s. Het weer was best slecht vandaag. Het was prima hike weer, geen zon en geen regen maar dikke bewolking en het was (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Van Altherton Tablelands naar Townsville

Bericht - 14 mei 2019 om 14:08 uur

Om 07:30 zijn we opgestaan vandaag. Toen ik onder de douche wilde stappen, zag ik een grote harige spin die bij de deur zat. Ik bleef gelukkig rustig en liep weg om Joris te roepen. Die was ondertussen bezig met mooie vogels spotten. Hij kwam meteen mee met de camera om te kijken. Joris schrok ook wel een beetje. Ik moest hierna nog gaan douchen. Ik heb maar een ander douche hokje gepakt maar het was een hele snelle douche omdat je toch steeds aan die spin denkt. Uiteindelijk heeft die heel lang op dezelfde plek gezeten. 

Australië doet ons ook (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Altherton Tablelands

Bericht - 13 mei 2019 om 12:45 uur

Vandaag zijn we van Port Douglas naar Atherton Tablelands gereden. Onderweg zijn we bij coffee works in Mareeba geweest waar we even een ijs koffie hebben gedronken. Hierna zijn we door gereden en hebben we ons laten informeren bij het visitor Centre wat we nou echt in deze regio moeten bezoeken. We werden toen naar nerada tea plantages gestuurd (Australisch grootste thee plantage) waar we de tree Kangaroos hebben gezien! Na een paar foto’s te hebben genomen, zijn we naar milla milla waterfalls gereden. Het spotten van het vogelbekdier was onze volgende missie en die is geslaagd. We hebben (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

12 Mei 2019

Bericht - 13 mei 2019 om 00:41 uur

Daar zijn we weer. Gister 12 Mei hebben we 1.5 uur gewandeld door het regenwoud wat Mossman Gorge wordt genoemd. Heeeeel erg mooi hier weer. Daarna zijn we door gereden naar Port Douglas. We zijn vanaf de camping (tropic breeze caravan park waar we slapen) naar het strand (four mile beach) gelopen, dat is zo’n 100 meter. Hier hebben we even gezeten en daarna hebben we een was gedaan op de camping zelf. We doen hier veel spelletjes savonds. We hebben gister een daghap gegeten in het stadje bij Ironbar wat gewoon prima betaalbaar is. Port Douglas is een (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Regenwouden

Bericht - 11 mei 2019 om 14:18 uur

Zoals jullie hebben gelezen hadden we gister geen bereik. We zitten midden in de regenwouden (daintree forests). De camper bevalt ons goed! We slapen boven op de camper wat het penthouse wordt genoemd. We hebben nog wel last van een jetlag, naja we zijn snachts vaak 2 uur lang wakker. Dit kan ook komen doordat we savonds heel vroeg in bed liggen. We gaan vanavond later naar bed en hopen dat we goed slapen. We hebben gister onderweg een fel groene papegaai en de eerste kangaroo gezien.  Savonds hebben we lekker pasta gegeten bij de camper en hebben we geslapen (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

eerste camperdag

Bericht - 10 mei 2019 om 08:57 uur

!!!!! Wij zijn op de camping . We hebben hier geen bereik niks. Morgen kunnen we jullie weer contacten. Willen jullie elkaar op de hoogte brengen op de app van dit berichtje. Alles gaat goed hier. Het is hier fantastisch, rijden met de camper gaat ook super. Morgen sturen we fotos . We zitten midden in het regenwoud !!!!!!!! 
4 reactiesPlaats een reactie

Eerste dag in Cairns

Bericht - 09 mei 2019 om 13:23 uur

Onze eerste dag in Cairns zit er op. Vannacht een paar uur wakker geweest ivm de jetlag. Het is hier 8 uur later (vergeleken met NL). Vandaag hebben we wat belangrijke dingen geregeld. We hebben een telefoon rekening geopend. Op whatsapp zijn we gewoon op ons NL nummer bereikbaar, alleen bellen en smsen is met het Australische nummer. Daarna zijn we naar de bank: common wealth geweest waar onze bank pas al klaar lag omdat we die in Nederland al hadden aangevraagd. Daarna zijn we naar medicare geweest. Hier konden we een gratis pasje ophalen waar je overal mee terecht (...)

Lees verder


6 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2