Avatar levi kops

levi kops

Momenteel is levikops bezig met de reis DTS YWAM Nort Cascades. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van levikops

Blijf op de hoogte van de reisblog van levikops door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

24-01-2023

Bericht - 24 januari 2023 om 19:22 uur

Hoi hoi! Hier ben ik weer! Nou… de eerste week is voorbij! De eerste paar dagen waren een beetje saai… ik was de enige leerling op de campus, en had dus nog niet zoveel te doen, maar heb mijn dagen wel volgemaakt met het verkennen van de stad, en veel zitten bellen met familie en vrienden. Verder zijn donderdag mijn mede studenten aangekomen! Wat een leuke groep hebben we zeg! Het is een hele kleine, we hebben 5 leerlingen en 2 leiders, maar stuk voor stuk allemaal erg aardig! We begonnen dus donderdagavond met een diner met zijn allen om elkaar te leren kennen! Daarna zijn we (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

16-01-2023

Bericht - 23 januari 2023 om 23:44 uur

Nou… Hier ben ik dan! In Amerika! Na een vrij gemakkelijke en relaxte (maar wel vermoeiende) reisdag, ben ik gisteravond rond 9 uur lokale tijd aangekomen. In het vliegtuig ging slapen niet helemaal, dus ik kwam nogal moe via Heathrow, Seattle en Bellingham, eindelijk in Lynden aan. Daar gelijk lekker mijn bedje ingedoken, en lekker geslapen. Het voordeel daarvan is dus dat ik nu eigenlijk geen jetlag heb, dus dat scheelt een hele hoop! Ook de overgang van Nederlands naar Engels ging me eigenlijk vrij gemakkelijk af, dus ook dat viel enorm mee. Vandaag heb ik heerlijk rustig aan gedaan, en daarna even geholpen met het opbouwen (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie