Avatar levi kops

levi kops

15-02-2023

Geplaatst op 15 februari 2023 om 20:04 uurHoi hoi! Hier ben ik weer! Het spijt me van de missende updates de afgelopen weken… ik was erg druk (oepss…) bij deze dus wel weer een update. De afgelopen weken waren enorm interessant. We hadden eerst een week over de ‘character and nature of God’, die ik heel erg interessant vond. Daarna hadden we een week over ‘the Fatherheart of God’. Deze was heel fijn om naar te luisteren, maar ik vond dat het wel een beetje minder praktische informatie was. Deze week hebben we een ‘bible overview’, en ik moet zeggen, dit is tot nu toe wel mijn favoriete week! Super veel info, dus erg druk aan het mee typen, maar ongelofelijk interessant! Verder gaat het erg goed hier. De groep lijkt alleen maar leuker en Hechter te worden, en we besteden erg veel tijd met elkaar, de heimwee die vorige week toch een klein beetje omhoog kwam, is nu weer weg, en ik ben eindelijk gewend aan het ritme van de lessen en het vroeg opstaan. Verder, ga ik jullie een beetje gek maken! Ik weet namelijk (ein de lijk) waar mijn outreach heen gaat! Ik mag dat alleen nog niet vertellen, want het zou best wel gevaarlijk kunnen zijn voor de locaties waar we heen gaan. Ik mag wel zeggen wat we gaan doen, end dat het ergens in zuidoost azie is. We gaan daar op dit moment naar 2 locaties toe, end dat worden er misschien 3, maar op deze locaties zijn er een paar dingen die we gaan doen. We gaan daar Engels les geven aan de kinderen, en dan ook door die Engels lessen heen proberen te evangeliseren, verder gaan we naar de sloppenwijken toe en daar brood, water en volgens mij ook bijbels uitdelen. We gaan dus veel met kinderen werken, en veel goed doen voor de wereld, waar ik erg veel zin in heb. Zodra alles vast staat en we het bekend kunnen maken zal ik dat jullie natuurlijk gelijk vertellen! Sorry dat ik het even zo moet doen, maar het kan echt gevaarlijk zijn, dus zodra dat gevaar weg is maak ik het natuurlijk gelijk bekend   Ik denk dat dit het voor nu wel weer even was! Dank voor de lieve berichtjes, en tot de volgende update!   p.s. Ik ga nu ECHT proberen dit elke week bij te houden (hahaha…)


Reacties

Heleen Visser
Geplaatst op 16 februari 2023 om 09:41 uur
Dat is nog eens totaal different cook! Een outreach naar Zuidoost Azie! Ik kan me zo voorstellen dat het inderdaad gevaarlijk kan zijn. Heerlijk dan om dan te mogen weten dat God erbij is. Ook fijn om te lezen dat jullie groep hechter is geworden. Vrienden zijn belangrijk als je zover weg bent zonder je vrienden van thuis. Ik zie uit naar je volgende bericht. In gebed en gedachten ben ik bij je. Gods zegen toegewenst.

Carel Visser
Geplaatst op 16 februari 2023 om 09:19 uur
Fijn om te lezen dat je het zo erg naar je zin hebt. Ik ben wel verrast dat je naar een ander land gaat. Ik ga ervan uit dat Hij je zal behoeden en begeleiden. Ik zie uit naar je volgende bericht. Opa

Plaats een reactie