Avatar Jennifer Allan

Jennifer Allan

Als je nog geen veertig bent, is zomerkleding altijd zwart-wit

Bericht - 14 juli 2021 om 09:38 uur

Als je nog geen veertig bent, is zomerkleding altijd zwart-wit Klassieke zwart/wit combinatie hoewel minimalistisch en sfeervol, hoe moeilijk het is om te voorkomen dat visuele vermoeidheid, vooral in deze zwoele zomer, deze set van traditionele toon paren, lijkt monotoon veel ~ Als je nog geen veertig bent, gooi dan de banale zwart-wit match, durf een paar hop hop kleur combinaties, instant breken de droge, fris en afnemend, 5 verfrissende combinaties die vandaag worden gedeeld, vol leven en jeugd, dat is de adem van de zomer. 01 Zuiver groen met zuiver wit Evenals zuivere witte wolken aan de hemel zacht, zonder onzuiverheden tinten, bring (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Gids voor het dragen van zomerrokken

Bericht - 11 juli 2021 om 15:10 uur

De zomer is niet minder dan een romantisch feest voor vrouwen. De hoofdpersoon van deze romance is een knielange rok met vliegende rokken. Als er in de zomer geen set jurken is, is het onze grootste spijt, vooral jurken, die romantisch, elegant, begrijpelijk, genereus en fatsoenlijk, voortreffelijk en beknopt kunnen zijn, of het nu een dagelijkse werkplek is, het is een zeer goede keuze .
Als u een romantische en verfrissende zomerervaring wilt hebben, kunt u de bijpassende rokken gebruiken om een ??look te creëren die samengaat met comfort en schoonheid. Vandaag zal de redacteur een gids voor het aankleden (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Elegant kleden voor oudere vrouwen?

Bericht - 08 juli 2021 om 11:09 uur

Elegante en romantische kledingstijlen en collocaties zijn altijd in lijn geweest met de esthetiek van het publiek. Ze zullen op geen enkel moment verouderd zijn. Ze zijn geliefd bij elegante vrouwen, vooral oudere vrouwen die hun temperament moeten tonen. Dus hoe dragen oudere vrouwen elegante dames?
Maak je geen zorgen, laten we een paar sets temperamentkleding nemen als demonstratie, om te praten over de 4 tips die vrouwen moeten beheersen, leer ze gewoon, je kunt ook een temperamentberoemdheid worden, laten we eens kijken! 1. De dressing items zijn eenvoudig en zorgvuldig, en de kleurafstemming is een lust voor het oog! Wat voor soort (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Het dragen van eenvoudige onderkleding is fascinerend

Bericht - 06 juli 2021 om 10:49 uur

Dat steeds meer top items die binnen twee jaar, maar te veel trendy tops, vaak niet zo makkelijk te combineren, en de meisjes bij de dagelijkse dragen een of meer voorkeur voor de klassiekers, de klassiek overhemd is la, midden in de herfst shirt meer, presenteer vandaag nog een kleine als shirtje van jassen, zeer geschikt voor op het seizoen van nu te dragen.

1. Het dragen van een wit overhemd van de heilige pieta Spreken van shirts, allemaal geloven dat de meerderheid van de eerste soort is super eenvoudig wit overhemd, witte shirt staat altijd een plek in de garderobe (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Welke kleuren zijn geschikt voor vrouwen van middelbare leeftijd met een donkere huid

Bericht - 04 juli 2021 om 13:13 uur

Zoals de spreekwoordelijke wolk, het zien van de duizenden van de wereld, om te begrijpen hoe kostbaar de ervaring die de jaren brengen. Iedere vrouw van middelbare leeftijd heeft een behoorlijk aantal kalenders, ondergaat aardse soorten en bouwt langzaam aan haar eigen verfijnde en rustige temperament op.
Maar af en toe worden geconfronteerd met kleine ergernissen, zoals de huid begint langzaam donkerder te worden, de opzichtige kleuren die vroeger konden worden gebruikt en die nu niet goed passen, ofwel zwart of chikerig, enz. Dus, we praten over de huid zwart voor bijna de helft van het jaar, welke kleuren geschikt zijn (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Vrouwen in de middelbare leeftijd, kleding is niet hetzelfde

Bericht - 30 juni 2021 om 05:57 uur

Kleding van middelbare leeftijd vrouwen worden vaak geconfronteerd met twee dilemma's. Sommige mensen lopen altijd in de frontlijn van de trend, trendy stukken zijn niet in staat om te laten vallen, maar in de dagelijkse slijtage en het opstellen van een vreemd uiterlijk als gevolg van een gebrek aan censors;
Er zijn ook mensen die zich vastklampen aan de veiligheidskleding en de originele stukken in de garderobe, die elk jaar nieuw worden gekocht, zijn zo weinig verschillend dat de stijl onherkenbaar is. Iedereen moet ook niet altijd de schuld van hun lichaam of uiterlijk aan de oorzaak van het dragen (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Duurzame 'overhemden', hoe draag je ze voor iedereen

Bericht - 25 juni 2021 om 11:42 uur

Het is zomer en onze kleding en kleding moeten ook licht en koel zijn! Net als de meest eenvoudige en solide overhemd stijl in het algemeen, ook veranderen van een dikke katoenen stof naar een comfortabele, ademende en koelere katoenen hennep of linnen.
Dus hoe draag je een zomershirt om je eigen gevoel van intelligentie en elegantie te laten zien? Hieronder, de roundup deelt een paar goed gedragen mode bloggers voor u. Ze maken gemakkelijk elegante intellectuele en geavanceerde toon door gebruik te maken van onze gebruikelijke overhemd stijlen.
Een basic overhemd Het basic shirt is het prototype van alle overhemden, en dit (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Hvilken farge farger gul hud håret hvitt?

Bericht - 23 juni 2021 om 14:59 uur

Asiatiske jenter har for det meste varm og gul hud. Hvis vi ønsker å farge håret vårt, basert på hudfargen, må vi endre hårstilen hovedsakelig for å vise hvitt. Av denne grunn kan du vurdere slike fasjonable hårfarger for å gjøre hudfargen lysere for å oppnå effekten av bleking.
Blekfarge
1: karamellhårfarge Karamellfarge er mer vanlig om høsten og vinteren, men faktisk er denne fargen også veldig godt egnet for gulhudede jenter å se hvite ut. Karamellfarge er en kombinasjon av oransje, rød og kaffefarger. Denne fargen ser veldig strukturert og eksklusiv ut.
Siden karamellfargen er nærmest ansiktshuden, vil karamellfargen danne en (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Haley kleding is te veel verkocht

Bericht - 21 juni 2021 om 11:13 uur

Als je me de afgelopen jaren had gevraagd wat het belangrijkste is in de zomer, zou ik zonder aarzeling zonnebescherming hebben gezegd, maar als je me nu zou vragen wat het belangrijkste is in de zomer, zou ik zeggen dat de figuur. Met het ouder worden, de verschijning van angst en angst voor het lichaam werd de kang in de harten van gewone meisjes, en dit is een van de redenen waarom iedereen wanhopig probeert om gewicht te verliezen.
Maar voor haley, die zelf model is, helpt het lichaam dat het hele jaar door online is, haar grotendeels om onnodige zorgen (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Temperament goddess love pure color single products, easy to wear texture and taste

Bericht - 17 juni 2021 om 10:58 uur

Girls who know how to wear, like the single product of pure color department very much. In addition to the ordinary single products, wear a goddess style, more can highlight their wear strength. Also because the pure color sheet of the minimalist wind will never fall out of favor, we do not need to follow the trend, as long as the use of details embellishment, wear a fashion and taste, go there are people can not ignore! And today also everyone demonstration pure color single article of fashionable wear method, do not pick skin color and figure, ordinary girl also (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2 3 4 5 6