Avatar Jennifer Allan

Jennifer Allan

Vijf tot zes vrouwen dragen altijd donkere kleding

Bericht - 16 augustus 2021 om 15:39 uur

Gezinnen bij het kiezen van de kleur, als vrouwen zullen worden opgesloten in een aantal stijlen van minimalistische en royale, als enige pure sera of eenvoudige versie, zijn gezinnen vrouwelijke garderobe essential, 13 indien deze match kan tonen de gezinnen vrouwelijke karakter en stijl, draag een eenvoudiger maken, maar onvermijdelijk met wat eentonig en saai, dus naast de kleur Oudere vrouwen hebben ook accessoires nodig om de hele outfit op te vrolijken.
Vandaag geef ik u een paar accessoires voor oudere vrouwen uit twee hoeken van de ketting en oorsieraden, het verlichten van de hele outfit gemakkelijk. De eerste is de (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Emma roberts demonstreert het begin van de herfst

Bericht - 12 augustus 2021 om 18:21 uur

Hoewel er na het begin van de herfst geen noemenswaardige daling van de temperatuur was, kon het enthousiasme voor de herfstkleding niet meer onder controle worden gehouden. Niet omdat ze moe zijn van zomerkleding, maar omdat het tijd is voor het seizoen van wear & match conservation. We moeten de wear & match kennis vernieuwen, zodat we in het nieuwe seizoen in de voorhoede van de mode kunnen zijn.
Kleine meisjes die vermoedelijk pas zelf hoe dragen aanzienlijk hoger, eigenlijk iedereen wordt gezien als een mannetje met een voorbeeld aan emma roberts, najaar haar dagelijkse en geeft u toegang tot (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

40+ vrouwen leren deze verschillende perpetuaties te combineren, niet alleen de leeftijd te verminderen

Bericht - 10 augustus 2021 om 14:53 uur

De tee is een onmisbaar item voor de zomerstraten en heeft zonder twijfel een extra hoge uitkijkfrequentie. Ongeacht uw eigen huidskleur, met een hoge of lage pasvorm, is het mogelijk om t-shirts te gebruiken om een onvermoeide pasvorm te creeren die nooit uit de mode raakt.
U kunt leren deze drie bijpassende formules, die vooral kunnen worden genomen door vrouwen in de veertiger jaren, waardoor je kleding te houden van een minimaal niveau en geavanceerde stijl. Om een t-shirt te gebruiken om een pasvorm te creeren die oneffenheden kan verbergen, is het niet voldoende om alleen aandacht te besteden aan (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Na vijftig jaar niet te oud om te dragen, elegante en intellectuele vouw-up meer smaa

Bericht - 08 augustus 2021 om 14:30 uur

Kleur is altijd een deel van de vrouwen in het dagelijks leven is belangrijk, tijdens de selectie met, of ons lichaam benadrukken, of benadrukt onze perfecte temperament, en voor vrouwen van 50 +, en moeilijk te handhaven, maar de temperatuur van tijd steeds rustig uw neerslaan, tijdens de dagelijkse kleur kiezen, dus hoe temperament, Het is de sleutel voor oudere vrouwen! De aanbevolen manier om te dragen en te passen vandaag is om te vouwen.
Kies een paar eenvoudige items voor het vouwen in de zomer en in staat zijn om u te helpen dragen een goed temperament gemakkelijk. De eerste (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Vrouwen van 40 en 50 dragen minder strakke broeken

Bericht - 04 augustus 2021 om 15:34 uur

Een broek kan niet meer worden gekocht zonder er goed uit te zien of zonder praktisch te zijn. Als het gaat om de keuze van de broek, kunt u zich richten op het formaat, waarde hechten aan de lengte, en kiezen voor uw favoriete kleur. Op de leeftijd van 40 en 50 jaar, kunt u een aantal goede dragen types, aandacht besteden aan de gebruikswaarde van een item is het meest belangrijk. Door deze broeken goed te gebruiken, kan een gevarieerde stijl worden gespeeld. De versie is goed gekozen en extra mager. De pantyhose is in principe dominant in de (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Vrouwen kunnen hun uiterlijk niet opgeven op middelbare leeftijd

Bericht - 02 augustus 2021 om 05:38 uur

Leeftijdsgroep is een haat-liefdeverhouding met iets van een bepaalde leeftijd, betekent dat we meer YueLi, die langzaam YueLi neerslaan, integratie in het temperament, terwijl aan de andere kant, voor vrouwen, is in de loop der tijd betekent ook mooie uitstraling is niet meer, en intelligente vrouw zal smelten in kleur, en kan via de kleur tonen de houding van zijn eigen leven, In plaats van casual slijtage, gooi de tijd.
Voor vrouwen van middelbare leeftijd, kiezen voor een combinatie van comfort en glamour, dan zal ik u aanraden de losse lange stukken, eenvoudig te combineren en tonen een ontspannen en (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Een chique outfit voor een 63-jarige dikke oma

Bericht - 27 juli 2021 om 15:48 uur

Draag de kleren die je mooi vindt en sta open voor de veranderingen van de jaren. Een vrouw die echt van schoonheid houdt, zal niet bang zijn voor het verlies van de tijd. Het temperament dat met de leeftijd komt, maakt dat ze er vrediger en connotatiever uitzien, zelfs als hun lichaam uit vorm is en hun gezicht gewoontjes, zolang ze een hart houden om steeds mooier te worden, kunnen ze nog steeds mooi zijn met een stem. Modeblogger Beth Djalali is zo'n vrouw. Geboren in 1958, is ze nu 63 jaar oud en met zilver haar is ze niet (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Chique en geraffineerd

Bericht - 24 juli 2021 om 14:00 uur

De juiste esthetiek aanhouden is de hoeksteen van een stijlvolle look, maar iedereen kleedt zich anders en moet aangepast zijn aan zijn specifieke situatie, wat zorgt voor een veelzijdige look. Er zijn echter altijd stukken die heel praktisch zijn, dat wil zeggen dat ze niet te kieskeurig zijn en niet te hoge eisen stellen aan de leeftijd van de persoon. Als u de juiste outfit kiest, is de helft van uw look eenvoudig.
In de zomer kunt u met dit soort praktische stukken een royaal imago creëren en uw verouderingseffect verminderen. Sommige items zijn altijd erg opzettelijk en vereisen wat (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Älä päästä irti "tyttömäisyydestäsi" kesäpukeutumisessa

Bericht - 21 juli 2021 om 13:42 uur

Kaikki sanovat, että mies on teini-ikäinen kuolemaansa asti, mutta en tiedä, voiko myös nainen säilyttää tyttöyden tunteen ikuisesti, ja tämän päivän numerossa opetetaan, miten pukeutumisen avulla voi muuttaa yleistä kuviota. Tyttömäisyyden tunteen luominen ei vaadi sinua ikääntymään tietoisesti ilman pohjaa tai hillintää, vaan saavuttamaan esteettisesti miellyttävimmän vaikutuksen kaikkein mukautuvimmilla esineillä menemättä nykyistä ikää vastaan, mikä sisältää seuraavat 16 mukautuvan ulkonäön sarjaa.
Riippumatta siitä, millaisia väärinkäsityksiä ihmisillä on sanasta "tyttömäinen", muista, että riippumatta siitä, kuinka vanha olet, viisi sanaa "aina viisi vuotta nuorempi" ei koskaan mene pois muodista eikä tee sinusta koskaan kenenkään vitsin kohde, kun on kyse pukeutumisesta ja tyylien valinnasta. (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Tour slijtage en comfortabele, natuurlijke schoonheid

Bericht - 19 juli 2021 om 10:58 uur

In de hitte van de zomer, gekleed in een golf van katoen linnen geweven kleding, is als in de natuur van het water bizhan green, de onstuimige gedachten van de zomer te verzachten tussen de ogenblikkelijk, het maken van een gevoel van ontspanning. Vandaag komen we om een paar sets van kleding te delen die geschikt zijn voor de koelte van de zomer, in de hoop dat u de meest essentiele schoonheid van het leven kunt manifesteren met behulp van de comfortabele eigenschappen van katoenen hennep. Wilt u in de zomer op reis?
Vergeet niet om een paar fel gekleurde katoenen (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2 3 4 5 6