Avatar Marco van Geelen

Marco van Geelen

New York, tweede update

Bericht - 14 augustus 2019 om 05:28 uur

Hallo iedereen,

De eerste nacht zit er op en de eerste dag. Het hotel wat we nu hebben is zoals we verwachten en de reviews aangeven. Genoeg eettentjes in de buurt, metro op steenworp afstand (het spoor maar ook het station :-) ) Vandaag zijn we eerst naar de Brooklyn Bridge geweest, daarna met de Staten Island Ferry even op en neer om van wat dichterbij te kunnen kijken naar  het vrijheidsbeeld. Als laatste zijn we vandaag naar 9/11 memorial geweest. Maar, omdat het dinsdag was vandaag, werden er vanaf vier uur vrijkaarten gegeven voor het museum. We waren er (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

New York, update

Bericht - 12 augustus 2019 om 15:03 uur

Vandaag gaan we naar New York. Maar, we hebben gisterenavond alles nog eens goed doorgenomen. Het hotel dat Marco had geboekt via de app op de luchthaven van Denver krijgt zulke slechte reviews (bloed, urinelucht, ongedierte), dat we er voor gekozen hebben om dan maar niet op Manhatten Island te zitten. We gaan uitwijken naar een familiehotel in Queens. Krijgt goede reviews en zit pal naast een metro station, waardoor we alsnog met 20-30 minuten midden op Manhattan Island kunnen zijn. 
1 reactiesPlaats een reactie

New York

Bericht - 12 augustus 2019 om 04:14 uur

Ken je dat verhaal van gezin Van Geelen die naar New York zouden gaan naar een hotel in de wijk Upper West Side, net naast Central Park. Nou..... die gaan daar niet naar toe. In Denver wachtend op het vliegtuig uit verveling weer eens even tijd gemaakt om door de mail heen te gaan. Ons hotel verblijf in New York is geannuleerd door de boekingsorganisatie.

Ken je dat verhaal nog, dat Marco de vliegtickets rechtstreeks bij British Airways had geboekt met zijn credit card en dat diezelfde week nog bericht kwam van British Airways dat ze gehacked waren en dat de (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Washington

Bericht - 12 augustus 2019 om 03:56 uur

Gisteravond laat aangekomen in Washington. De gevraagde SUV shuttle was op tijd, een goed geklede en goed gemanierde chauffeur was ons uiterst behulpzaam. Alles was goed geregeld bij het hotel bij aankomst. We hadden nog geen avondeten  gehad, want ja, check was om 16:30 uur in Denver, vlucht duurde maar net iets meer dan 3 uur, dus geen eten aan boord, maar, in Washington is het al wel weer twee uur later dan in Denver, dus toch nog maar even wat besteld. Na een snelle hap zijn we gaan slapen in de heerlijke grote bedden, met goede matrassen. 

Vandaag zijn we (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Estes Park

Bericht - 12 augustus 2019 om 03:11 uur

Estes Park


We hebben een leuke rit onderweg naar Estes Park. Een dorp aan de rand van de Rocky Mountains. We rijden op het laatste stuk door een soort canyon waar de wanden echt hoog boven ons uittorenen. We komen aan bij de KOA, laten ons wat voorlichten over de omgeving. Er rijd om het half uur een shutllebus naar het dorp. De eerste avond gaan we zonder de meiden naar de lokale brouwerij. Dat is een stukje lopen van de busstop door een leuk winkelstraatje dat loopt langs

een riviertje. Marco proeft wat biertjes, koopt er een paar voor de (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Cheyenne

Bericht - 12 augustus 2019 om 03:04 uur

Cheyenne


We naderen het einde van onze roadtrip. We zijn nu aangekomen in Cheyenne. De hoofdstad van de staat Wyoming. Ongeveer 65.000 inwoners. We gaan de stad in, naar het Wyoming State Museum. Daar leren we het e.e.a. over de geschiedenis van het gebied. De fossielen, de indianen stammen, de kolenmijnen, welke bijzondere personen er zoal geleefd hebben. Heel erg veel anders vinden we niet te doen hier en we besluiten het verder rustig aan te doen.


0 reactiesPlaats een reactie

Mount Rushmore

Bericht - 07 augustus 2019 om 00:56 uur

Mount Rushmore


3 augustus. We rijden nu naar Mount Rushmore, de route gaat zoals vaker aangegeven door weidse landschappen, weinig bewoning. Zodra we het wat bergachtige terrein inkomen staan er borden bij bepaalde steenlagen. Daterend van 3 miljard jaar oud, zo'n beetje het eerste gesteente dat de aarde kende, tot de recentere periode van enkele tientallen miljoen jaren oud.

Wel komen we meer en meer motorrijders tegen. Hele colonies in allerlei soorten en smaken. Van cruisers, choppers, 

all-road, toursport, maar vooral heel veel verschillende modellen Harley Davidson's. Dat geluid herken je gelijk en je 

voelt het tot in je botten. Wat een gebrom. (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Sheridan

Bericht - 06 augustus 2019 om 23:36 uur

Sheridan


We trekken verder naar het Oosten, richting Mount Rushmore. We stoppen bij Sheridan. De rit was zoals we er inmiddels

aan beginnen te wennen, een rit door niemandsland. Je kunt hier echt meerdere malen honderd kilometer rijden zonder

noemenswaardige bewoning te zien. Het landschap is wel mooi, regelmatig zien we wat we vermoeden herten of antilopes, gaat wat snel en het is op een afstand. 


Aangekomen bij Sheridan installeren we ons op de plaatselijke KOA. Maar, geen vervoer vanuit hier naar het stadje en

lopend is het ook niet te doen. Het begint ons nu wel op te vallen. Het is hier groots. (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Thermopolis

Bericht - 06 augustus 2019 om 23:34 uur

Thermopolis


Vanuit Yellowstone gaan we door naar onze volgende stop, Thermopolis. Onderweg doen we wat boodschappen bij een Walmart. We hebben een plaatsje geboekt bij een lokale kleine camper parkeerplaats. Het is makkelijk te vinden. 

En inderdaad, het is klein en knus, wat gedateerd, maar schoon. De beheerdster is nergens te bekennen. 

Wel hangt er een telefoonnummer op het raam bij de receptie. Marco belt even en krijgt haar aan de telefoon. Ze is blijkbaar aan het werk in een restaurant, wat ze ook nog doet. Er is eigenlijk maar 1 plek vrij van de 12 plekken, dus dat is vrij makkelijk. (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Yellowstone

Bericht - 02 augustus 2019 om 05:41 uur

Het is 27 juli. We rijden naar het Noorden, we klimmen telkens wat in hoogte en uiteindelijk zitten we op ongeveer

2.400 meter hoogte. We komen via de Zuid ingang. We hebben een plaatsje in de Grant Village Campground. We zijnĀ 

digitaal verstoken van de wereld. Geen telefoon, geen internet, onze plek bestaat uit een plaats tussen de bomen

zonder aansluiting op stroom, water, riool. We moeten het nu echt volledig van de camper hebben. We maken nog even

een korte wandeling. We zitten echt direct aan Yellowstone Lake. Wat een heerlijk uitzicht. Het begint wat te regenen

en we besluiten naar bed te (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2 3