Avatar Elisa Krist

Elisa Krist

Introductie

Vastgezet bericht Bericht - 27 september 2018 om uur

Buenas dias!!

Welkom bij mijn blog!

In deze blog deel ik met jullie mijn ervaringen die ik hier beleef in Spanje.
Ik loop hier een half jaar stage in het IMED Hospitalen, een privé ziekenhuis.
Elke maand kom ik op een andere afdeling dus elke maand weer nieuwe verhalen en ervaringen.
Namelijk: Neonatologie/Oncologie -> Chirurgie/Traumatologie -> Emercency -> Intensive Care. 
De verhalen die ik met jullie deel zijn mijn eigen indrukken en meningen die ik hier mee maak.

Veel leesplezier en je kan natuurlijk altijd een reactie achterlaten bij mijn blog! 

Liefs,
Elisa 

(...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Sexto día

Bericht - 05 september 2018 om 00:57 uur

03-09-2018

Vandaag is de eerste dag van de campusdag. 
De eerste nacht hier in het hotel enorm goed geslapen want er was EINDELIJK airco en een wat minder hard bed dan wat we gewend zijn. De bedden in ons huis zijn prima alleen het is even wennen als je thuis op een lekker zacht matras slaapt met een topper. 

We hebben ontbeten in het hotel van deze universiteit wat erg lekker was.
Croissants, stokbrood, koffie etc. We hebben hier lesdagen van 10 tot 2 en dan van 4 tot 8. We zijn opgesplitst in twee groepen en deze roosters hingen op de lokalen (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Quinto día

Bericht - 04 september 2018 om 00:47 uur

02-09-2018

Buenas dias!

Vandaag start de campusweek. 
Om 10:00 de wekker gezet want ik moest mijn koffer nog inpakken voor de campusweek. Om 12:00 kwam de bus ons ophalen die we hadden besteld met de hele groep. Nog even flesjes drinken gehaald voor onderweg, gepint en op naar Alicante. Hier werden we afgezet voor ons hotel en werd de kamerindeling bekend gemaakt. We gingen richting onze kamer en moesten om half 4 beneden zijn. We hebben een tramkaartje gekregen en zijn we met de groep en onze begeleidster naar Alicante gegaan. Hier moesten we een enorme berg (Castillo de santa Barbara) op klimmen (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Cuarto día

Bericht - 04 september 2018 om 00:06 uur

01-09-2018

Hola!

Vandaag is het 2 september, CHAYMAE'S BIRTHDAY!
Eerst uitgeslapen tot +/- 12:00 omdat het vannacht zo ontzettend heet was.
Ik ben om 08:30 uit bed gegaan om een koud washandje te pakken en een fles water want mijn keel voelde aan als een droge kurk. Toen kreeg ik een appje van Chaymae of ik nog van plan was om mijn bed uit te komen dus helaas het was nu echt tijd. 

In de middag hebben we boodschappen gedaan, vuilnis weggegooid en Spaans geleerd. Hierna hebben we het appartement versierd met slingers wat nog een beste knutsel bleek te zijn omdat we (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Tercer día

Bericht - 03 september 2018 om 23:43 uur

31-08-2018

Buenos dias! 

Vandaag hebben we eigenlijk overdag de hele dag niks gedaan. 
We hebben lekker uitgeslapen en aan de keukentafel Spaans geleerd en elkaar hiervan overhoord.
Boodschappen gedaan en het huis gestofzuigd en gedweild. Tegen 15:30 zijn we richting Benidorm gegaan en hebben we inkopen gedaan voor Chaymae haar birthday omdat ze morgen 19 word. We hebben kleding gekocht om vanavond in uit te gaan en slingers om ons appartement mee te versieren. 

In de avond zijn Chaymae en ik samen gezellig uiteten geweest om haar verjaardag alvast goed in te luiden. We zijn de mooiste plek van heel Benidorm wezen bezoeken en (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Primer día

Bericht - 03 september 2018 om 01:29 uur

29-08-2018 

Goedemorgen!

Zo, daar zijn we dan. 
Na een pittig afscheid van onze ouders/vriendinnen en kennis gemaakt te hebben met mijn huisgenoot, gaan we richting de douane. Eenmaal door de douane gekomen zijn we richting de gate gegaan. Het was een vlucht met veel turbulentie maar ach. Toch maar 2 uur en 40 minuten vliegen. 

Aangekomen op airport Alicante werden we opgehaald door onze stagebegeleidster en haar man. We waren met een hele groep want meerdere hadden dezelfde vlucht als mij. Onze koffers werden in het busje gedaan en we stapten met zijn allen in. Het was ongeveer 45 minuten rijden naar Alfaz del (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Segundo día

Bericht - 03 september 2018 om 01:24 uur

30-08-2019

Hola!

Vandaag is dag 2. De officiële eerste dag die we hier volledig mogen gaan doorbrengen. De eerste nacht heb ik warempel lekker geslapen. Ik was natuurlijk ook moe van de reis en alle nieuwe indrukken maar goed dat is mooi meegenomen.
Nadat we allemaal lekker hadden uitgeslapen wilde Chaymae graag lekkere broodjes halen bij de bakker van Mendoza. Hier zijn we s'ochtends heen gegaan met zijn drieën en hebben we stokbrood gehaald met croissants. Ik gebruik elke dag ITranslate. Voor ik wat ga bestellen of zeggen zoek ik de vertaling op in mijn app en zeg ik het in het Spaans. (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2 3 4 5 6 7