Avatar Cira & Romy

Cira & Romy

Accra

Bericht - 20 maart 2017 om 16:23 uur

Vandaag was onze eerste dag in Accra. We begonnen vanmorgen met een heerlijk ontbijtje: crackers met roomkaas, tomaat, een eitje erbij en wat fruit. Daarna zijn we onze spullen in gaan pakken en zijn we naar de 'winkelstraat' van Accra gegaan. Dit viel een beetje tegen, aangezien het zondag was en veel winkels dicht waren. Gelukkig waren er wel en aantal kraampjes open. Hier hebben we uiteindelijk ook een simkaart kunnen kopen. Het activeren van de kaart bleek niet zo simpel als we hadden gedacht. Gelukkig kon een lokale bewoner ons hierbij helpen. Zo ongelofelijk bijzonder hoe gastvrij de mensen (...)

Lees verder


5 reactiesPlaats een reactie

Amsterdam - Accra

Bericht - 18 maart 2017 om 06:06 uur

04.30
Samen met familie en vrienden staan wij (uitgerust...) klaar om te gaan op Schiphol. Na een herinrichting van onze koffers omdat we te gretig hebben ingepakt, worden we met veel enthousiasme uitgezwaaid. :) 

06.30 
DOEI!
2 reactiesPlaats een reactie

Armbandjes voor de kinderen in Ghana

Bericht - 04 maart 2017 om 15:20 uur

Hoi allemaal,

Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen voor onze reis naar Ghana. We gaan onderzoek doen naar kinderziektes in het dorpje Dungu, vlakbij Tamale. Het leek ons ontzettend leuk om iets voor de kinderen mee te nemen. We kwamen met het idee om armbandjes te maken. Het bedrijf Rainbow Loom heeft heel veel spullen gesponsord om gave armbandjes te maken voor en met de kinderen, in allerlei verschillende kleuren en maten! Ondertussen hebben we, met wat hulp van de familie, al ruim 100 armbandjes kunnen maken. We willen het bedrijf heel erg bedanken voor alle materialen! (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2