Avatar Diaconale Reis Hillcrest Aids Centre

Diaconale Reis Hillcrest Aids Centre

Reisverslag 8 3/5

Geplaatst op 03 mei 2017 om 21:29 uurVandaag moesten we een half uur eerder opstaan want we gingen naar de UkusaKwabasha Primary School. Om half 8 kwamen Sbu en Pamela om ons de weg te wijzen. De school ligt in een arm gedeelte van deze regio. Werden daar aller vriendelijks ontvangen door de directeur Musa Ngedi.
We gingen eerst naar de bibliotheek waar we uitleg kregen over het werk van de school. Daarna woonden we een les bij van Sbu over HIV en Aids. Hij legde het heel leuk uit ment dansen en zang. Als een kind een goed antwoord gaf kreeg hij of zij een potlood. Daarna was het voor de kinderen pauze, en konden wij rustig rondkijken.
O.a. moest je 10 meter, via vrij stijlen trap, naar beneden voor de toiletten, jungle gym en voetbalveld. De jungle gym is een geschenk van de diaconale reis 2014. Door het intensieve gebruik is de glijbaan op en de touwen van de schommel ook. Er is ter plekke besloten dat dit vervangen moet worden. Gelukkig zit er nog wat in de diaconale pot en kunnen we de directeur blij maken met een gift.
Toen kregen we buiten een les over verkeersveiligheid en daarna een Zulu dans van meisjes van groep 7. Daarna naar de bibliotheek voor een heerlijke lunch.  De directeur was erg blij met de 5 koffers met schoolspullen en het geld voor de glijbaan.
Daarna gingen we naar Hillcrest Aids Centre Trust voor de verdere klussen. Helaas waren de oranje tegels er nog niet van het mozaïek. De mannen hebben de giraffen geplaatst.

Groetjes,
Adrie en Wilma

Geef zuidafrika2017 een extra fijne vakantie cadeau!

zuidafrika2017 gebruikt VolgMijnReis.nl gratis om reizen bij te houden. Met een betaald kan zuidafrika2017 meer foto's plaatsen en meer uit een reis en dit reisblog halen! Klik hier voor meer informatie.Reacties

maud en klaas
Geplaatst op 04 mei 2017 om 10:15 uur
Fijn dat jullie de directeur en de kinderen blij konden maken.

Plaats een reactie