Avatar wielerkledingwinkel green

wielerkledingwinkel green

Het moment van glorie van Wisma Racing, de dubbele overwinning van Van Aert en Van Empel

Geplaatst op 23 januari 2024 om 10:41 uur
Op het Beldom-station van de CX World Cup vierde Wisma Racing zijn moment van overwinning, waarbij Van Aert en Van Empel schitterende kampioenstitels claimden in respectievelijk het heren- en damesteam. In deze enkele wedstrijd droeg Van Aert het LottoNL-Jumbo fietskleding en schitterde eindelijk weer op het veld. Hij versloeg met succes Van der Poel, die onlangs opeenvolgende overwinningen had behaald. Het Goedkope Fietskleding dat hij droeg wapperde in de wind. Het tonen van de glorie van de overwinning.
Bij het damesteam won Van Empel, die ook de Wisma Racing-trui droeg, ook de CX-race en werd hij leider in de dames CX-race. De sterke kracht en vasthoudendheid die ze tentoonspreidde zijn verbluffend. De heldin Van Empel is de trots van het Wisma Racing Team geworden. De dubbele overwinning die de Wisma ploeg in deze competitie behaalde is niet alleen een volledig bewijs van de kracht van de ploeg, maar ook een bevestiging van het topniveau van de renners. Van Aert en Van Empel gebruikten hun uitstekende prestaties om glorie voor het team te winnen, wat de sterke concurrentiekracht van Wisma Racing Team op CX-veld aantoont.
Proficiat aan Van Aert en Van Empel, jullie overwinning is niet alleen de kers op de taart voor het Wisma-team, maar brengt ook oneindige trots voor het hele team. Met het oog op de toekomst zal het Wisma Racing Team doorgaan met het creƫren van meer schittering op het veld en het bieden van spannendere spelmomenten aan zijn fans. Door dik en dun is de overwinning van Wisma!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie