Avatar wielerkledingwinkel green

wielerkledingwinkel green

Getalenteerde wielrenner - Van Alter

Bericht - 28 maart 2023 om 13:34 uur

Van Alter is een ervaren wielrenner die lid is van het Belgische team Jumbo, gespecialiseerd in weg- en veldraces. Zijn techniek en kracht hebben hem tot een van de toprenners in de wielersport gemaakt. In 2019 trad Van Alter toe tot het Jumbo-team, en werd al snel een kernlid van het Jumbo-team vanwege zijn uitstekende rijvaardigheid. Hij won datzelfde jaar etappe 12 van de Tour de France en won een bronzen medaille op het WK wielrennen. Van Alt bewees dat hij het verdient om dat Goedkope Fietskleding. Naast zijn prestaties in het wielrennen op de weg, presteerde hij ook goed (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Waar de tweede droom van fietsen begint

Bericht - 21 maart 2023 om 11:08 uur

Slovenen zijn vooral dol op sneeuwsporten, langlaufen en schansspringen behoren tot hun favorieten. Roglic, een wielrenner uit Sloveniƫ, droomde als kind ervan om de beste schansspringer ter wereld te worden. En stap voor stap werkt hij hard aan dat doel. Maar het lot maakte een grote grap met hem. Tijdens een schansspringen viel hij helaas en viel van een 200 meter hoge sneeuwbaan naar de voet van de berg en verloor het bewustzijn. Roglic gaf hierdoor het schansspringen echter niet op, maar trainde herhaaldelijk zijn lichaam om zijn toestand aan te passen, maar hij keerde nooit meer terug naar (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Ronde van Parijs-Nice zit erop

Bericht - 14 maart 2023 om 13:14 uur

De race Parijs-Nice kwam tot een einde en Pogacha, gekleed in het UAE Team Emirates fietskleding, won het algemeen kampioenschap van deze wedstrijd en hij verdiende zijn naam. Als het over Parijs-Nice gaat, moet ik het hebben over Kivilev, een wielrenner uit Kazachstan. Hij heeft geweldige resultaten behaald in grote evenementen zoals Eurocycles, kampioenschappen, Tour de France, etc. Kivylev is een zeer hardwerkende fietser. Hij heeft hard gewerkt voor de Goedkope Fietskleding aan zijn lichaam en voor de wielerwedstrijd waar hij van houdt. Hij heeft een zeer sterke wilskracht en doorzettingsvermogen, en hij is standvastig bij moeilijkheden en uitdagingen. Zijn (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie