Avatar wielerkledingwinkel green

wielerkledingwinkel green

Team Jumbo, de absolute heerser van de Vuelta a España

Bericht - 19 september 2023 om 08:47 uur

Terwijl de winnaar van de Vuelta a España wordt bepaald, schitteren 's werelds leidende racers van glorie onder hun respectievelijke Goedkope Fietskleding. De meest in het oog springende overwinning is echter voor Jumbo Racing Team. Ze behaalden niet alleen de top drie plaatsen in deze Vuelta a España, maar behaalden ook de schokkende prestatie om het algemeen kampioenschap te winnen in de drie grote Rondes. Deze editie van het Jumbo Team mag zonder overdrijven de opperheren van de wielerwereld worden genoemd en hun prestaties verbazen mensen. Jumbo Racing-rijders verdienen het om dat LottoNL-Jumbo (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Jumbo Racing wint opnieuw het kampioenschap, een moment van glorie voor Van Aert en Cowie

Bericht - 12 september 2023 om 09:20 uur

De Ronde van Groot-Brittannië 2023 is succesvol afgesloten. Dit prachtige wielerevenement trok uitstekende racers van over de hele wereld. Ze vochten dapper op de baan voor dat kostbare Goedkope  wielerkledingwinkel en lieten het aan de wereld zien. Ongeëvenaarde rijvaardigheid en onverzettelijk doorzettingsvermogen. Uiteindelijk lieten de twee coureurs Van Aert en Cowie, gekleed in LottoNL-Jumbo wielerkleding, de fans opnieuw getuige zijn van hun glorieuze moment. Van Aert presteerde uitstekend tijdens deze Ronde van Groot-Brittannië en maakte indruk met zijn vasthoudendheid en kracht. Twee jaar geleden won hij in één klap het kampioenschap, en nu heeft (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Vuelta de España 2023, het glorieuze moment van Jumbo Racing

Bericht - 05 september 2023 om 10:48 uur

De Vuelta de España van 2023 is de achtste etappe van hevige concurrentie ingegaan, en deze etappe zal altijd herinnerd worden omdat deze getuige was van het glorieuze moment van Jumbo Racing. In deze race pakte Roglic, die de LottoNL-Jumbo fietskleding droeg, de overwinning, terwijl teamgenoot Couss profiteerde van de eindstand om de vurige rode Goedkope Fietskleding te behouden die symbool staat voor de Vuelta. Jumbo Racing Team, een ploeg die stilletjes vasthield aan de Vuelta de la Vuelta, schitterde eindelijk en werd het middelpunt van deze wielersport. De overwinning van Roglic is niet (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Wielerglorie, Effie Napoel wint de derde etappe van de Vuelta a España

Bericht - 29 augustus 2023 om 09:11 uur

De Vuelta de España 2023 is in volle gang en uitstekende racers van over de hele wereld strijden fel tegen elkaar. Voor de eer van het team en voor het Goedkope  wielerkledingwinkel dat ze dragen, sprinten ze hard op de baan en zweten ze en streven ze ernaar hun eigen glorie te creëren. Na twee etappes met slecht weer luidde de derde etappe eindelijk lichtelijk aangenaam weer in. Op het laatste moment van de wedstrijd concentreerden de hoofdrolspelers van elk raceteam al hun krachten en lanceerden de eindsprint. De gespannen sfeer doordrong het nummer en ook (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Het rad van overwinning draait, Jumbo Racing bereikt 50 overwinningen

Bericht - 22 augustus 2023 om 11:56 uur


In de wielerarena draagt elk flitsend moment het doorzettingsvermogen en het zweet van de atleten, en deze zomer gebruikte Roglic, de autocoureur van het Jumbo Racing Team, zijn moed en kracht om een briljante geschiedenis te schrijven. Roglic, die zijn debuut maakte in de Ronde van Burgos, verbaasde iedereen met zijn uitstekende prestatie. Hij stortte zich resoluut in het spel, controleerde de snelheid van twee snelle rondes en kwam uiteindelijk met glorie naar buiten en won het kampioenschap. Met deze schitterende overwinning heeft Jumbo Racing het aantal overwinningen dit seizoen op 50 gebracht. Dit aantal is niet alleen een (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Bagir keert terug bij de DSM-ploeg en zet zijn wielerlegende voort

Bericht - 15 augustus 2023 om 10:25 uur


Onlangs zorgde een transfernieuws in de internationale wielerkring voor een golf van opwinding. Bagir, het spraakmakende wielertalent, staat op het punt het Goedkope  wielerkledingwinkel van Alkea uit te trekken en het Team DSM Fietskleding weer aan te trekken dat hij droeg tijdens zijn jeugdtraining. Naar verluidt speelt Bagir al sinds zijn jeugdopleiding voor het DSM-team. Deze terugkeer zal getuige zijn van zijn hereniging met zijn voormalige teamgenoten, wat ook wielerfans over de hele wereld zal opwinden. Als man van het uur is Bagir een ster geworden in de wielerwereld met zijn uitstekende rijvaardigheid (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Van der Poel, de koning van het veld, het allround genie achter de glorie

Bericht - 08 augustus 2023 om 11:42 uur


De wereldkampioenschappen wegautorace voor mannen van 2023 raasden als een storm over en coureurs uit alle lagen van de bevolking kwamen samen om scènes van spannende races aan het publiek te presenteren. In dit feest van de wereldwijde race-industrie valt een allround getalenteerde racer op, en dat is Van der Poel. Met zijn verbazingwekkende kracht en buitengewone eer won de jonge ridder van het Oubeqing-team het kampioenschap in één klap en werd het middelpunt van ieders aandacht. Of het nu de Tour de France-kampioen in een etappe of de CX-wereldkampioen is, hij heeft buitengewone kracht en doorzettingsvermogen getoond. In (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Van vissersdorpskind tot winnaar van de Tour de France, Vingegaards weg naar de overwinning

Bericht - 01 augustus 2023 om 11:37 uur


De Tour de France 2023 kwam tot een goed einde en Vingegaard verdedigde met succes zijn titel als Tour de France-kampioen in het JUMBO-wielershirt. Na het seizoen keerde Vingegaard terug naar Denemarken om te worden begroet door een enthousiast publiek. Zelfs op een regenachtige dag glimlachen die autofans nog steeds en wachten ze tot hun helden naar huis gaan. In Goedkope Fietskleding en zwaaiende LottoNL-Jumbo fietskleding waren ze trots op de overwinning van Vingegaard. Deze jongeman uit een klein vissersdorpje is inmiddels een fietsheld in Denemarken. Zijn briljante prestaties zijn niet alleen zijn (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De Tour de France 2023 heeft een perfect gordijn, de glorie van de winnaar, getuige van de geboorte van een held

Bericht - 25 juli 2023 om 13:11 uur

De 110e Tour de France in 2023 kwam tot een perfect einde op de Champs-Elysées. Deze felle concurrentie zorgde voor talloze onvergetelijke momenten. Uitstekende racers van verschillende teams deden hun best op het veld en brachten spannende wedstrijden naar het publiek. Uiteindelijk kwam Vingegaard van Jumbo Racing naar voren, won het kampioenschap en voltooide de verdediging van het kampioenschap. Zijn uitstekende optreden liet mensen opnieuw getuigen van zijn kracht en doorzettingsvermogen. Hij voldeed niet aan de verwachtingen van de Jumbo-ploeg, en hij voldeed niet aan het Goedkope Fietskleding dat hij droeg. Die LottoNL-Jumbo (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Tijd is de sleutel tot de uitkomst van het hoogtepuntduel van de Tour de France, Vingegaard en Pogacar

Bericht - 18 juli 2023 om 10:25 uur

De Tour de France is al twee weken bezig en in de tweede helft van de wedstrijd is het totale tijdsverschil tussen Vingegaard van Jumbo Team en Pogacar van Team UAE slechts 10 seconden. Ze droegen elk de LottoNL-Jumbo fietskleding en de UAE Team Emirates fietskleding en sprintten dapper om te strijden om de eer van hun eigen team. Terugkijkend op de Tour de France sinds het begin van de nieuwe eeuw, bedraagt het gat tussen de top twee na twee weken slechts enkele seconden. In de Tour de France van 2008 was (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2 3