Avatar voetbalkoning voetbalkoning

voetbalkoning voetbalkoning

Manchester City wint een ongekende vierde titel op rij

Geplaatst op 20 mei 2024 om 05:42 uurNadat de cirkel rond is, heeft Manchester City weer een Premier League-trofee in de vitrinekast staan. Vier dagen nadat PUMA zijn lichtste prestatie voetbalshirt Manchester City ooit uitbracht, zijn de ongekende vier opeenvolgende kampioenschappen van Manchester City herschreven tot een grote legende, en Arsenal is slechts het nieuwste team dat aan de mythe is bezweken.
Op 19 mei raakte de 3-1 thuiswedstrijd van Manchester City tegen West Ham United de harten van veel mensen. De sfeer vóór de aftrap was er een van vreugde in plaats van gevaar, waarbij City-fans zich niet hoopvol maar vol verwachting verzamelden. Ik kijk uit naar het zesde kampioenschap in zeven jaar en een ongekende vier opeenvolgende kampioenschappen.
Slechts 80 seconden in de wedstrijd scoorde Foden tweemaal, en scoorde daarna tweemaal in de 18e minuut. Meer dan 50.000 fans ter plaatse waren in rep en roer. Het aantal doelpunten is met 2 toegenomen. Fans kunnen duidelijk het traject zien van Foden, die goedkope voetbalshirts nr. 47 draagt, en dit seizoen volledig doorbreekt. Daarom is hij de beste speler in de Premier League in het seizoen 2023-2024! De titel werd beslist nadat Rodri het derde doelpunt van City vierde.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie