Avatar voetbalkoning voetbalkoning

voetbalkoning voetbalkoning

Palmer: We vechten voor de zesde plaats!

Geplaatst op 14 mei 2024 om 08:56 uurMet zijn uitstekende prestatie tegen Nottingham Forest werd Cole Palmer officieel de eerste Blues-speler die minstens tien doelpunten en tien assists scoorde in zijn eerste seizoen. Daarom zal hij samen met zijn nummer 20 gloednieuw voetbalshirt de geschiedenisboeken van Chelsea ingaan.
In de 37e ronde van de Premier League assisteerde Palmer het doelpunt van Mudryk om de leiding te nemen, maar Forest scoorde al snel twee doelpunten. Gelukkig corrigeerde Chelsea eindelijk zijn fouten met de doelpunten van Sterling en Jackson, waardoor de wedstrijd met 3-2 eindigde. Wat Palmer betreft, hij werd verkozen tot man van de wedstrijd.
Tegelijkertijd heeft hij 10 assists en een benijdenswaardige 21 doelpunten verzameld.Palmer is Chelsea's grootste hoogtepunt dit seizoen en de middenvelder hoopt voetbalshirt Chelsea te blijven gebruiken om de punten van het team te versterken. Hij gelooft dat Chelsea op weg is naar verbetering naarmate ze dichter bij hun doel komen om terug te keren naar de Europese competitie en dat ze zeker beter zullen worden in het komende seizoen 2024/25.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie