Avatar voetbalkoning voetbalkoning

voetbalkoning voetbalkoning

Chelsea is niet de kat van Schrödinger

Geplaatst op 06 mei 2024 om 09:10 uurDe ups en downs van Chelsea zijn terug te vinden in de laatste acht wedstrijden. Echter, na in de afgrond te zijn gevallen na een 0-5-nederlaag bij Arsenal, zorgde 'Schrödinger's Chelsea' er plotseling voor dat mensen het licht weer zagen. Ze speelden twee en een half goede wedstrijd in acht dagen, waaronder een 5-0 overwinning op West Ham United in het weekend.
Palmer, die nummer 20 voetbalshirt Chelsea droeg, opende de score en bleef Haaland achtervolgen. Vervolgens scoorden Gallagher en Madueke, en Jackson scoorde tweemaal! Toegegeven moet worden dat Chelsea veel geluk had in deze campagne. Bowen aan de andere kant raakte drie keer de deurpost en ook vleugelverdediger Emerson liet een kans onbenut.
Daarom had Chelsea, beroemd om zijn blauwe goedkope voetbalshirts, na het verslaan van de Hammers, eigenlijk een sprankje hoop om deel te nemen aan de Europese oorlog. Dit seizoen is er veel kritiek geweest dat "er veel geld is verspild" en dat "Pochettino eruit moet komen", maar Pochettino is van mening dat een jong team altijd fouten moet maken om zich te verbeteren. Hij was erg emotioneel over de overwinning en het klonk alsof de Argentijnse coach zijn "keerpunt" had gevonden.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie