Avatar voetbalkoning voetbalkoning

voetbalkoning voetbalkoning

Om te winnen is een record van 100% vereist

Geplaatst op 29 april 2024 om 10:51 uur

Kijk niet met oude ogen naar Arsenal. Slechte verdediging van spelhervattingen is jarenlang de nachtmerrie van Arsenal geweest, maar dit seizoen is het het magische wapen van de Gunners geworden. Tegen Tottenham greep Arsenal de hoekschopkans en kwam in slechts 38 minuten op een 3-0-voorsprong.
Saka draagt de nr. 7 voetbalshirt Arsenal en verkeert in uitstekende vorm, en zijn speelstijl lijkt sterk op die van de Nederlandse ster Robben in zijn topperiode. Hoewel de fout van Raya in de tweede helft de Gunners-fans bang maakte, pakten ze gelukkig uiteindelijk drie punten.
Nadat de Noord-Londense derby van Arsenal was afgelopen, begon de wedstrijd van Manchester City. Veel Arsenal-fans steunen Nottingham Forest enorm, maar dit team dat voor degradatie vecht, kan Manchester City, dat de uitwedstrijd goedkope voetbalshirts draagt, niet tegenhouden. Guardiola vond de 2-0 "heel veel geluk". Ze waren dankbaar dat Forest vier uitstekende kansen verspeelde omdat het veld droog was en de bal hoog stuiterde.
De titelrace lijkt op te warmen. Nu de Gunners een onoverwinnelijke staat laten zien, is Guardiola van mening dat Manchester City geen punten meer kan verliezen en een record van 100% moet behalen in de resterende wedstrijden.