Avatar voetbalkoning voetbalkoning

voetbalkoning voetbalkoning

Barcelona scoorde 3 punten tegen zeer kleine kosten

Geplaatst op 15 april 2024 om 05:50 uurBarcelona speelde een uitwedstrijd tegen Cadiz. Om hun kracht te behouden voor de wedstrijd tegen PSG werden Lewandowski en Cancelo geschorst. Araújo, Yamal, Koundé en anderen dienden als vervangers. Barcelona, dat zijn grote opstelling wisselde, behaalde bevredigende resultaten. In de 37e minuut doorbrak Félix, met goedkope voetbalshirts nr. 14, de impasse met een omhaal, en Barcelona bleef tot het einde op 1-0 staan.
Misschien omdat de voorsprong van één doelpunt niet veilig was, speelde de 17-jarige Cubarsí de hele wedstrijd en kreeg Faye geen kans om te spelen. Hoewel Cubarsí actief was tijdens de wedstrijd en geen tekenen van vermoeidheid vertoonde, moeten mensen zich zorgen om hem maken omdat Cubarsí aan alle laatste zes competitierondes begon.
Cubarsí is een andere superster die na Yamal de voetbalshirt FC Barcelona draagt. Hij heeft een solide verdediging, nauwkeurige schoten en een uitstekend balbewustzijn en voetenwerk. Na twee Champions League-testen leverde Cubarsí een indrukwekkend antwoord in. Maar zal het zo vaak starten hem in staat stellen om het drie dagen later tot het einde van de wedstrijd vol te houden?


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie