Avatar voetbalkoning voetbalkoning

voetbalkoning voetbalkoning

De Europese concurrentiehoop van Ajax vervaagt steeds meer

Geplaatst op 08 april 2024 om 06:37 uurFeyenoord luidde met Ajax de Nationale Derby in. Daardoor verloor Ajax met 0-6, wat de grootste nederlaag uit de teamgeschiedenis betekende en dat is jammer. De prestaties van beide ploegen dit seizoen voldeden echter niet aan de verwachtingen en bleven ver achter bij PSV. PSV bleef thuis ongeslagen en hun uitstekende prestatie deed fans besluiten om vooraf voetbalshirt PSV Eindhoven te kopen om het einde te vieren.
In dit duel behield Feyenoord, met hun thuis goedkope voetbalshirts, helemaal geen kracht en was vol vuur en scoorde 6 doelpunten in de eerste 66 minuten! Ajax had geen kracht om terug te vechten. Zij hadden slechts één schot in de wedstrijd, terwijl Feyenoord 29 schoten in de wedstrijd had.
Na het verlies van dit duel wordt de hoop van Ajax op kwalificatie voor de Europa Cup steeds kleiner. Dit seizoen was een mislukking voor de voormalig Eredivisie-kampioen. Naast het algehele slechte record is er ook nog een slechte score die de geschiedenis in is gegaan, waardoor het voor Ajax-fans moeilijk is om los te laten.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie