Avatar voetbalkoning voetbalkoning

voetbalkoning voetbalkoning

Bayern verklaart officieel de overgave

Geplaatst op 01 april 2024 om 04:11 uurBayern verloor met 0-2 van Dortmund, waardoor de mogelijkheid om het kampioenschap te winnen volledig werd verslagen. Toen het laatste fluitsignaal klonk, nam de eenzame Kane zijn klassieke houding aan met de armen over elkaar, streek zijn haar glad en keek met lege ogen in de verte. De levensregel is: 'de tijd grijpen en de richting beheersen'. Als je deze twee niet kunt doen, verwacht dan niet dat geluk je zal helpen.
Dit was de eerste keer in de afgelopen tien jaar dat ze verloren van Dortmund in hun thuisshirt voetbalshirt FC Bayern M√ľnchen. De spelers waren in slechte vorm en het werd omschreven als een saai optreden. Aan de andere kant greep Dortmund de tijd, scoorde in de 10e minuut, nam de leiding en presteerde aanvallend en verdedigend goed. Dit is de fundamentele reden waarom ze gefocust bleven en drie punten scoorden in de wedstrijd.
Na de wedstrijd hadden veel mensen medelijden met Kane en zijn keuze. Toen hij de nieuwe goedkope voetbalshirts probeerde te gebruiken om een felbegeerd en belangrijk kampioenschap te winnen, schoot dat opnieuw tekort. Coach Tuchel moest ook toegeven dat zijn troepen zich formeel overgaven.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie