Avatar voetbalkoning voetbalkoning

voetbalkoning voetbalkoning

Hoe Duitsland in 7 seconden scoorde tegen Frankrijk

Geplaatst op 25 maart 2024 om 04:47 uurOngelooflijk genoeg werd het doelpunt van de tweede plaats op het WK in slechts zeven seconden overschreden en had de Franse doelman geen tijd om te reageren. Het Duitse team, gekleed in de nieuwe goedkope voetbalshirts, kende een geweldige start. Kroos assisteerde Wirtz in de eerste 7 seconden, waardoor het Duitse team een droomstart kreeg.
Havertz, die Füllkrug verving als basiscentrum, scoorde in de tweede helft en hielp het team de 2-0 overwinning te bezegelen. De assist kwam van de jonge Bayern-middenvelder Musiala. Ook Kimmich, die terugkeerde op de rechtsback, voltooide de taak om Mbappé goed te verdedigen. Nagelsmann won verschillende van zijn risicovolle zetten.
Kroos, die na 998 dagen opnieuw de Landen voetbalshirts aantrok, onthulde dat de ploeg 7 seconden na de opening het eerste doelpunt scoorde, wat het resultaat was van zorgvuldig trainen en plannen. Hij was tevreden over de prestatie van het Duitse team. De twee opeenvolgende overwinningen tegen het Franse team kunnen hun vertrouwen in het behalen van resultaten in de Europa Cup enorm vergroten.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie