Avatar voetbalkoning voetbalkoning

voetbalkoning voetbalkoning

Het doelpunt van Diallo deed hem zijn gele kaart vergeten

Geplaatst op 18 maart 2024 om 07:43 uurDe confrontatie tussen Manchester United en Liverpool heeft nooit aan onderwerpen ontbroken. Liverpool werd uiteindelijk met 3-4 verslagen door Manchester United, dat koud water over Klopp, die aanviel op de derde linie, goot. Na veertig jaar zong Old Trafford weer. Voor Manchester United-fans was deze avond een gelukkige avond.
McTominay, die nieuw voetbalshirt nr. 39 droeg, zette zijn uitstekende vorm dit seizoen voort en opende de score voor de Rode Duivels. Sindsdien hebben doelpunten van Mac Allister en Salah de uitgeputte Liverpool-spelers een valse hint gegeven: Manchester United staat op het punt te sterven. Het prachtige doelpunt van Antony zorgde er echter voor dat de twee ploegen verlengingen kregen, en Elliott en Rashford maakten de situatie opnieuw gespannen. Uiteindelijk maakte het doelpunt van Amad Diallo een einde aan de spanning.
Voor Diallo was dit een belangrijk moment in zijn spelerscarri√®re. Hij trok zijn voetbalshirt Manchester United af om het uitbundig te vieren na het scoren, dus de gele kaart werd over elkaar heen gelegd en omgezet in een rode kaart. De speler gaf toe dat hij vergeten was dat hij een gele kaart bij zich had. Voor Ten Hag wordt dit misschien wel de meest klassieke strijd uit zijn coachcarri√®re bij Manchester United.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie