Avatar voetbalkoning voetbalkoning

voetbalkoning voetbalkoning

Allianz Arena veranderde in een zee van vreugde

Geplaatst op 11 maart 2024 om 03:46 uurNa Lazio met 3-0 te hebben verslagen om de kwartfinales van de Champions League te bereiken, keerde Bayern met een comfortabele mentaliteit terug naar de Bundesliga. Mainz werd het eerste team dat de efficiëntie van Bayern accepteerde. Mainz moest hardnekkig weerstand bieden en kijken hoe Bayern, in hun thuis goedkope voetbalshirts, scoorde als een regen van doelpunten, en 8 doelpunten braken in hun eigen doel!
Allianz Arena wordt ondergedompeld in een vreugdevolle sfeer en de lang verloren dominantie en het "gevoel van verveling" zijn eindelijk teruggekeerd! Kane scoorde opnieuw een hattrick, waarbij Müller, Musiala en Gnabry scoorden. Goretzka, die nummer 8 voetbalshirt FC Bayern München droeg, speelde ook een van de meesterwerken uit de carrière van Bayern en droeg twee doelpunten en twee assists bij. Bayern München versloeg Mainz uiteindelijk met 8-1.
Voor het eerst heeft Bayern drie keer in een seizoen minstens zeven doelpunten gescoord in de Bundesliga, en deze zijn allemaal gekoppeld aan Kane's hattrick. Bayern, met zo'n krachtige nummer 9, kan echter zijn eerste kampioenschapsloze seizoen in twaalf jaar tegemoet gaan. Hierdoor heeft ook Kane, de "ongekroonde koning", gemengde gevoelens, maar Kane hoopt dat deze 8-1 "de rest van het seizoen opnieuw kan opstarten".


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie