Avatar voetbalkoning voetbalkoning

voetbalkoning voetbalkoning

Dit is geen gemakkelijke taak

Geplaatst op 03 maart 2024 om 07:12 uurHet belang van de Portugese broers João Cancelo en João Félix voor Barcelona spreekt voor zich. Zij zijn dit seizoen belangrijke aanwinsten voor Barcelona. De toekomst van deze uitgeleende broers is echter vol onzekerheid.


Zoals we allemaal weten zijn de huidige fondsen van Barcelona erg krap, en ze willen zelfs de goedkope voetbalshirts-fabrikant veranderen omdat de sponsorvergoeding niet het ideale doel heeft bereikt. Het zou voor Barcelona erg moeilijk zijn om Cancelo en Félix tegelijkertijd te kopen. Cancelo is relatief eenvoudig. Gezien zijn verwikkeling met Blue Moon kan Guardiola Barcelona misschien helpen.


Félix is lastiger. Dit seizoen, nadat hij zijn droom voetbalshirt FC Barcelona had aangetrokken, gingen de prestaties van Félix op en neer, waardoor de perceptie van fans over hem fluctueerde. In de vorige wedstrijd tegen Atletico Madrid maakte Félix ook zijn oude club boos, waardoor zijn toekomst nog onzekerder werd. Het is niet gemakkelijk voor Barcelona om deze twee broers tegelijk te hebben.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie