Avatar voetbalkoning voetbalkoning

voetbalkoning voetbalkoning

Beierse ineenstorting

Geplaatst op 22 januari 2024 om 04:39 uur

Bayern München verloor in de Allianz Arena onverwacht met 0-1 van Werder Bremen en verloor daarmee voor het eerst sinds 2020 een thuiswedstrijd in de Bundesliga. Door de nederlaag staat Bayern zeven punten achter op koploper Bayer Leverkusen.

Bayern stuurde vier grote aanvallers, Musiala, Coman, Sane en Kane in de basisopstelling, maar ze konden bijna niets doen tegen Bremen, inclusief Tel die in de tweede helft als invaller kwam. Kane was in de eerste helft volledig verdwaald en raakte de bal slechts zeven keer aan. In de 59e minuut drong voormalig Bayern-speler Weiser, gekleed in een opvallende nr. 8 goedkope voetbalshirts, door de handpalm van Neuer en scoorde het enige doelpunt van de wedstrijd.

Bayern, dat altijd sterk is geweest, kreeg onverwachts een doelpunt tegen, waardoor Leverkusen de voorsprong op Bayern kon uitbreiden. Het baarde ook tienduizenden fans die thuis voetbalshirt FC Bayern München droegen grote zorgen. De situatie bij het winnen van het kampioenschap is niet optimistisch!