Avatar voetbalkoning voetbalkoning

voetbalkoning voetbalkoning

De spits van Manchester United lijkt langzaam zijn vorm terug te krijgen

Geplaatst op 15 januari 2024 om 09:16 uurSnookerkampioen Ding Junhui nam een foto van zichzelf met een nr. 7 voetbalshirt Manchester United met "DING JUNHUI" erop gedrukt voor Old Trafford voordat Manchester United tegen Tottenham Hotspur speelde, en voorspelde dat het resultaat van de wedstrijd 3-1 zou zijn.


Helaas voorspelde hij het totaal aantal doelpunten correct, maar niet de score. Bij afwezigheid van Son Heung-min en Maddison speelde Tottenham toch hardnekkig 2-2 gelijk tegen de Rode Duivels en ontsnapte uit Old Trafford. Voor aanvang van de wedstrijd verklaarde Ten Hag vol vertrouwen dat hij van Tottenham moest winnen, maar kreeg opnieuw een klap in zijn gezicht.


Højlund opende de score voor Manchester United en assisteerde Rashford bij het scoren. De bezoekende ploeg liet zich niet achter. Richarlison scoorde na Højlund. Nieuwe hulp Werner maakte zijn debuut in een voetbalshirt Tottenham Hotspur en assisteerde Bentancur om de stand gelijk te maken. Zijn Manchester United-fans blij met dit spel? Hoewel hun aanvallers langzaam hun vorm lijken te vinden.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie