Avatar voetbalkoning voetbalkoning

voetbalkoning voetbalkoning

Het grootste donkere paard in de vijf grote competities?

Geplaatst op 13 november 2023 om 10:24 uurDe hoofdredacteur van 'AS' is van mening dat Girona dit seizoen de grootste concurrent van Real Madrid is voor de La Liga-titel, en veel mensen beschouwen het als een grap. Maar je moet toegeven dat de prestaties van Girona dit seizoen net zo mooi zijn als hun goedkope voetbalshirts: ze scoorden meer doelpunten dan Real Madrid, en hun teamwerk is mooier dan Barcelona! Zal Girona dit seizoen het grootste donkere paard in de vijf grote competities zijn?


De meest opmerkelijke speler in Girona op dit moment is ongetwijfeld de centrale Dovbyk, die nummer 9 Clubs voetbalshirts draagt. Hij heeft momenteel 7 goals en 4 assists, staat alleen op de tweede plaats na Bellingham op de scorelijst en staat op de tweede plaats met Griezmann. De defensieve gaten in Girona zijn echter erg groot. Girona kreeg tot nu toe zestien doelpunten tegen, twee keer zoveel als Real Madrid.


Wat nog verbazingwekkender is, is dat dit team eigenlijk een zusterteam van Manchester City is. Afgaande op het huidige momentum heeft dit team uit Girona goede hoop om volgend seizoen in de top vijf van de competitie te komen en zich in de Champions League te begeven, maar ze willen echt winnen. De La Liga-kampioen heeft wellicht nog wat wonderen nodig.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie