Avatar voetbalkoning voetbalkoning

voetbalkoning voetbalkoning

De droom van een jongen wordt reëler

Geplaatst op 06 november 2023 om 10:17 uurTwee dagen geleden maakte Vinicius bekend dat hij zijn ambtstermijn bij Real Madrid zou verlengen. Nu heeft Rodrygo ook bevestigd dat hij tot 2028 in Real Madrid goedkope voetbalshirts zal blijven spelen, met een nieuwe contractbeëindigingsvergoeding van maximaal 1 miljard euro.


Rodrygo speelt al vijf seizoenen bij Real Madrid en het is een drukke reis geweest. In vijf seizoenen bij Real Madrid speelde hij 179 wedstrijden, scoorde 39 doelpunten en won elke mogelijke titel op clubniveau. Tijdens deze periode liep hij echter ook ernstige blessures op, verloor zijn ritme en werd zijn zelfvertrouwen aangetast.


Hoewel Rodrigo opnieuw met twijfel aan het seizoen begon, is het Bernabéu bijzonder en ook de fans van Real Madrid steunen en helpen hen. Bellingham gelooft dat het dragen van de voetbalshirt Real Madrid voelt als een superheld, en de jonge Rodrygo voelt hetzelfde. De jongensdroom is werkelijkheid geworden, Rodrygo zal samen met zijn landgenoot Vinicius verder groeien in deze topclub!
 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie