Avatar voetbalkoning voetbalkoning

voetbalkoning voetbalkoning

Hoewel hij verloor, verdient Onana erkenning

Geplaatst op 30 oktober 2023 om 10:18 uurIn de 191e Manchester Derby ging Manchester City met weinig moeite los op Old Trafford en versloeg Manchester United met 3-0. Onder hen scoorde Haaland tweemaal en Foden was de kers op de taart. En Anthony raakte daadwerkelijk Manchester City-vleugelspeler Doku, waardoor mensen zich afvroegen: wie is de luidruchtige buurman?Is Manchester blauw of rood?


Over deze kwestie wordt al heel lang gedebatteerd. Hoewel Manchester United een glorieuze geschiedenis heeft, heeft Manchester City de afgelopen tien jaar veel meer onderscheidingen en overwinningen behaald dan de Rode Duivels. Voorafgaand aan de wedstrijd besloot Manchester United-vleugelspeler Facundo Pellitri zijn tegenstander te kleineren en beweerde dat hij nog nooit voetbalshirt Manchester City of vlag in de stad had gezien. Guardiola was hier niet ontevreden over en reageerde humoristisch dat hij met Puma wilde praten over waarom hij in Manchester geen Manchester City-truien verkocht.


Hoewel Manchester United de verliezende partij is, verdienen de prestaties van Onana echter erkenning. De doelman in het groen goedkope voetbalshirts voerde zeven hero├»sche interventies uit om een tragedie voor de Rode Duivels te voorkomen en gaf de fans van Manchester United een klein beetje troost.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie