Avatar voetbalkoning voetbalkoning

voetbalkoning voetbalkoning

Mirante redde Milan bijna

Geplaatst op 23 oktober 2023 om 09:46 uurWat betekent het eigenlijk om de derde doelman van een rijke ploeg te zijn? Vraag het maar aan Berni: als derde doelman van Inter Milan sinds vele jaren heeft hij een sterk gevoel deel uit te maken van deze goedkope voetbalshirts en is hij altijd de eerste die reageert als er grootschalige conflicten uitbreken op het veld.


In deze vage rode en zwarte nacht kan Mirante je ook het antwoord vertellen. Het lijkt het lot dat Mirante voor het eerst voor Milan start, tegen zijn oude club Juventus. In het zebratijdperk was hij een opvallende keepersster. Met de voetbalshirt AC Milan is hij de eerste speler in de Serie A dit seizoen. De oudste speler die verschijnt.


De 40-jarige veteraan hield het grootste deel van de wedstrijd zijn doel vast. Zonder het doelpunt van Locatelli zou het einde van zijn carrière nog mooier zijn geweest. Het is ook een verbazingwekkend toeval. Het was ook Milan tegen Juventus. Locatelli scoorde tweemaal het enige winnende doelpunt, maar vandaag zeven jaar geleden was hij de rood-zwarte nummer 73. Het geluk stond uiteindelijk niet aan de kant van Mirante. Locatelli rende wild het veld op om het te vieren. Mirante schudde verdrietig zijn hoofd voor het doel. Wat er ook gebeurde, hij had zijn best gedaan.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie