Avatar voetbalkoning voetbalkoning

voetbalkoning voetbalkoning

Bijna een hattrick gescoord!

Geplaatst op 16 oktober 2023 om 10:37 uurHet Franse team heeft zich gekwalificeerd voor de Europa Cup 2024 in Duitsland, dankzij de hoofdrolspeler in de nummer 10 goedkope voetbalshirts, Mbappe, die nog steeds een van de beste spelers in de geschiedenis van het Franse nationale team is.


Fans kunnen Mbappé verwijten dat hij vier wedstrijden op rij niet heeft gescoord, maar twijfelen aan zijn talent is ongetwijfeld een luchtkasteel. Het is niet makkelijk om thuis twee keer te scoren in oranje voetbalshirt Nederland, maar Mbappé deed het en scoorde uit de volley! De wereldgolf breekt door! Als een sluipschutter die het doel nauwkeurig raakt! Hij kwam zelfs dicht bij een hattrick.


Als gevolg hiervan heeft de PSG-ster 42 doelpunten gescoord voor het nationale team, waarmee hij de 41 doelpunten van Platini overtreft, gevolgd door parttime doelmannen Giroud (54 doelpunten), Griezmann (44) en een andere gepensioneerde speler, Thierry Henry (51). Mbappé is pas 25 jaar oud. Zoals verwacht zal zijn ranking blijven stijgen. Waar denk je dat hij uiteindelijk zal eindigen? Welkom om deel te nemen aan de discussie!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie