Avatar voetbalkoning voetbalkoning

voetbalkoning voetbalkoning

Belotti is herrezen, 3 doelpunten in 3 dagen!

Geplaatst op 09 oktober 2023 om 10:42 uurVoor deze speelronde waren er geruchten dat Mourinho zou worden ontslagen als Roma opnieuw zou verliezen. Als resultaat versloeg Roma Cagliari en Mourinho slaakte een zucht van verlichting.


4-1, het grootste hoogtepunt kwam van de brace van Lukaku! Hoewel er al veel controverses zijn geweest, is de Belgische ster die eigenaar is van de nieuwe nr. 90 voetbalshirt Roma nu al de topscorer van het team, met zeven doelpunten in acht wedstrijden. De impact van het uitlenen van Lukaku heeft de oorspronkelijke verwachtingen van de fans al overtroffen! Naast Lukaku scoorde ook Belotti 1 doelpunt in dit duel. De Italiaanse spits scoorde in 3 dagen 3 doelpunten en dat is heel mooi. Blijkbaar is de 29-jarige Belotti in Rome weer tot leven gewekt.


Inclusief dit duel heeft Roma 3 wedstrijden op rij gewonnen en is volledig uit de dip gekomen. Als Dybala niet geblesseerd was geweest, zou Mourinho nog vrolijker hebben geglimlacht. Vervolgens zal Roma strijden om de top vier. Als ze de rode goedkope voetbalshirts willen behouden in de Champions League, moeten ze nog steeds rekenen op Lukaku en Belotti. Fans zullen moeten afwachten hoe de zaken zich ontwikkelen!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie