Avatar voetbalkoning voetbalkoning

voetbalkoning voetbalkoning

harde overwinning

Geplaatst op 05 oktober 2023 om 11:03 uurDit is wat de meeste Real Madrid-fans denken: als ze op het spel klikken, is het eerste wat ze moeten zien of Bellingham een doelpunt scoort. Tegen Napels liep Bellingham opnieuw voorop, waarbij elke pass en schot de grootste bijdrage leverde. De fans juichten, ze waren weer gek op nummer 5 voetbalshirt Real Madrid!


Deze overwinning kwam echter buitengewoon zwaar. De algemene tactiek van Napoli was behoorlijk succesvol. Ze kwamen vaker het strafschopgebied binnen dan Real Madrid en hadden meer schoten op doel. Real Madrid kwam echter terug om te winnen toen de verdediging gewelddadig werd verslagen. Het was feitelijk afhankelijk van een paar spelers op de aanvalshelft en op het middenveld, vooral de helden van Bellingham. Een explosie van geest. Er kan alleen maar gezegd worden dat Real Madrid op Maradona's manier het Maradona Stadion veroverde.


Dit is de Champions League en het is een wedstrijd op het scherp van de snede. Is Napels niet geweldig? Nee, het is ook uitstekend! De thuisploeg scoorde als eerste. Osimhen, die door fans werd bekritiseerd omdat hij de voetbalshirt Napoli niet respecteerde, bedreigde Real Madrid ook keer op keer. Daarom is het winnen van deze wedstrijd buitengewoon spannend voor Real Madrid.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie