Avatar voetbalkoning voetbalkoning

voetbalkoning voetbalkoning

Eerbetoon aan Beckenbauer

Geplaatst op 14 september 2023 om 10:52 uur



Op 11 september verloor het Duitse team onder leiding van Flick met 1-4 van het Japanse team. Wat heeft deze geweldige coach die Bayern ooit leidde om wonderen te creëren verloren in het Duitse team? Veel mensen zeggen dat het de Duitse geest is.


Dus, wat is precies de Duitse geest? Veel mensen geloven dat Franz Beckenbauer de beste vertegenwoordiger is van het Duitse spirituele erfgoed. Beckenbauer veranderde zelfs de hele koers van het Duitse voetbal. De oorsprong was eigenlijk een klap in zijn gezicht toen hij 13 jaar oud was, waardoor Beckenbauer besloot zich bij Bayern aan te sluiten en de rode goedkope voetbalshirts aan te trekken. Toevallig is die dag ook de 78e verjaardag van Beckenbauer, dus laten we hulde brengen aan deze legende.


Beckenbauer is niet alleen een legendarische speler die de voetbalshirt FC Bayern München draagt, hij heeft ook het wereldkampioenschap gewonnen als speler en coach van het nationale team. Dit is misschien wel het meest perfecte voetballeven! Beckenbauer zei: Het is niet de sterkste die wint, maar de winnaar die sterk is. Een ijzeren wil en onvermoeibaar rennen zijn de kern van het Duitse voetbal en Beckenbauer!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie