Avatar voetbalkoning voetbalkoning

voetbalkoning voetbalkoning

Hoe voelt het als een droom werkelijkheid wordt?

Geplaatst op 07 september 2023 om 11:48 uurReal Madrid's belangrijkste doelman Courtois kreeg vanwege een blessure een vergoeding voor het seizoen, dus leende Real Madrid de Spaanse doelman Kepa van Chelsea.


Kepa kwam op een gegeven moment zelfs dicht bij een vertrek naar München. Het is ook de reden voor de hoofddoelman, want het herstel van Neuer is niet optimistisch, Bayern begrijpt dat de voetbalshirt FC Bayern München van Neuer in de onvoorzienbare toekomst rustig in de kleedkamer zal blijven, dus Bayern staat te popelen om een vervanger te vinden, en Kepa is ook hier op de lijst.


Dankzij de overtuigingskracht van Tuchel verliep alles soepel, maar soms lopen sommige dingen uit de hand. Door de accidentele blessure van Courtois kreeg Kepa de kans om dicht bij Real Madrid te komen, en het was Kepa's droom om naar Real Madrid te gaan! Hoe voelt het als je dromen werkelijkheid worden? Omdat Kepa nu weet hoe het is om een voetbalshirt Real Madrid te dragen. Waarom Bayern afwijzen? Kepa antwoordde: Real Madrid is Real Madrid. Als Real Madrid je belt, hoef je nergens aan te denken.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie