Avatar voetbalkoning voetbalkoning

voetbalkoning voetbalkoning

Zal in de toekomst meer steun krijgen

Geplaatst op 31 augustus 2023 om 11:41 uurNadat hij van de bank kwam, scoorde hij twee prachtige doelpunten en leidde hij het Rode Leger om een sterke vijand te verslaan. Darwin Nunes voelde zich eindelijk trots nadat hij een jaar lang in de Premier League was beland. Deze wedstrijd kan een keerpunt worden in de Premier League-carrière van de Uruguayaan.


Met de zegen van zijn voorganger Suarez kwam Nunez naar Merseyside met een recordwaarde voor het Rode Leger, maar voor de eerste keer dat hij de belangrijkste goedkope voetbalshirts droeg om in te loggen in de Premier League, werd hij voor drie wedstrijden verbannen. Het jaar daarop paste Nunes opzettelijk zijn speelstijl aan, maar hij kreeg geen reactie van Klopp, omdat de coach te veel moest nadenken: prioriteit geven aan de output van de spits zou Nunes tijdelijk opofferen. De invaller speelde langzaam om zijn status te vinden.


Liverpool heeft zojuist een turbulent seizoen achter de rug. In het nieuwe seizoen heeft Klopp een nieuw hoofdkader bepaald en nieuwe spelers geïntroduceerd. Nunes, wiens voetbalshirt Liverpool-nummer is veranderd van nr. 27 naar nr. 9, zal meer krijgen onder de training van Klopp. De steun die deze twee prachtige doelpunten voor Nunez hebben opgeleverd, is onmetelijk, maar de speler moet nog steeds de schaduw overwinnen die wordt veroorzaakt door de ineenstorting van zijn staat vanwege schorsing vorig jaar.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie