Avatar voetbalkoning voetbalkoning

voetbalkoning voetbalkoning

De charme van Pulisic

Geplaatst op 24 augustus 2023 om 11:05 uurIn de eerste ronde van de Serie A scoorde Pulisic het eerste doelpunt van zijn Milanese carrière. Captain America landde deze zomer in het San Siro en Pulisic is dankbaar voor het enthousiasme van Milan als hij terugkijkt op zijn eerste dag als speler van Milan.


Het contracteren van Pulisic trok niet alleen de aandacht, maar kwam ook Milan ten goede. De verkoop van voetbalshirt AC Milan is aanzienlijk gestegen, alleen al in de Verenigde Staten is de verkoop zeven keer zo groot geworden! Van de jerseyverkopen in Milaan zijn op maat gemaakte jerseys met Pulisic-print op de rug verantwoordelijk voor 45% van de totale jerseyverkoop (we bieden deze premiumservice ook aan bij bestetruiwinkel.com). Niet alleen dat, maar ook de sponsoring en kaartverkoop in Noord-Amerika stegen enorm. Het veroveren van de Verenigde Staten is niet eenvoudig, maar met Pulisic zal het anders zijn.


Soms zijn de verwachtingen echter hooggespannen en kan de publieke opinie meedogenloos zijn. Spelen in San Siro betekende historisch gezien vechten voor titels, wat een enorme uitdaging is. Als nieuwe speler zal Pulisic benieuwd zijn hoe je dit allemaal op het veld kunt bereiken. "Alles paste perfect", zei Pulisic. De Amerikaanse ster heeft zijn rood-zwart gestreepte goedkope voetbalshirts al, laten we kijken of hij nu kan schitteren in de Serie A!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie