Avatar voetbalkoning voetbalkoning

voetbalkoning voetbalkoning

Behoeften van Bayern

Geplaatst op 17 augustus 2023 om 14:12 uurNeuer werkt nog steeds hard aan zijn herstel en traint de laatste tijd alleen, maar de voortgang is niet optimistisch. Afgelopen zaterdag heeft hij ook een geplande kleine operatie ondergaan. Bayern schatte intern in dat Neuer op zijn vroegst 2 maanden nodig zou hebben om terug te komen, en het zou zelfs nog langer duren om goedkope voetbalshirts Manuel Neuer weer voor het doel te zien.


Daarom is de introductie van een doelman van uitstekend niveau, sterker dan Ulreich en bereid om in de toekomst de vervanger van Neuer te zijn, Bayern's harde behoefte geworden deze zomer. Het proces van Bayern om een doelman te vinden zit echter vol uitdagingen. De wendingen en het drama zijn niet minder dan de wendingen die Kane ervoer toen hij de voetbalshirt FC Bayern M√ľnchen aantrok.


Over de Ajax-doelman Rulli gesproken, maar de speler was geblesseerd; het gesprek met Kepa was goed, maar Courtois raakte plotseling ernstig geblesseerd en Kepa besloot zijn droom van Real Madrid te verwezenlijken, die 5 en een half jaar te laat was; vrij De Gea? Te duur; Marokkaanse Bounou? Bayern wil alleen maar...Stefan Ortega lenen? Maignan? Diogo Costa? Er zijn te veel variabelen, en je moet je zorgen maken over het verscheuren van Neuer. Voor het huidige Bayern is het echt moeilijk om een doelman te vinden!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie