Avatar voetbalkoning voetbalkoning

voetbalkoning voetbalkoning

zo snel mogelijk willen hebben

Geplaatst op 10 augustus 2023 om 13:04 uurHet tweede uittenue van Manchester United FC is uitgebracht! Bij het ontwerpen van de nieuwe goedkope voetbalshirts combineerde Adidas de huidige populaire elementen en de inspiratie uit de truien uit het verleden, door een eenvoudige en opvallende ontwerptaal aan te nemen, met als doel het "Rode Duivels"-logo te benadrukken.


De algehele voetbalshirt Manchester United is eenvoudig en capabel wit, de ronde hals is rood en de nieuwe "Rode Duivels" -badge is ingelegd op de borst. Het is vermeldenswaard dat in de korte film die Manchester United en Adidas gezamenlijk hebben gelanceerd, de voormalige Manchester United-aanvoerder Roy Keane, een van de meest succesvolle aanvoerders in de geschiedenis van de club, in de film verscheen.


Dit shirt dat ervoor zorgt dat mensen zich op elk moment op hun gemak voelen, wordt over het algemeen verwelkomd, maar sommige fans zeiden dat het te veel lijkt op de oude Liverpool-truien! Want sinds 2019 heeft Liverpool elk jaar minstens één wit uit- of tweede uitshirt. Desalniettemin willen veel fans zo snel mogelijk een set van deze trui hebben, en we zullen hem zo snel mogelijk op bestetruiwinkel zetten!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie