Avatar voetbalkoning voetbalkoning

voetbalkoning voetbalkoning

103 miljoen euro, de moeite waard

Geplaatst op 25 juli 2023 om 12:06 uur

Gisteren trok de wedstrijd tussen Real Madrid en AC Milan, de twee reuzen van Europa, in het Rose Bowl Stadium veel bekijks. Real Madrid won met een 3-2 omkering. Sommige fans grapten dat deze wedstrijd vorig seizoen een strijd was om de derde plaats in de Champions League.

Nu Real Madrid deze zomer topscorer Karim Benzema verliest en de transfer van MbappĂ© twijfelachtig is, lijkt de aanvaller van Ancelotti van onvoldoende kwaliteit. Sterker nog, AC Milan was in de eerste helft dreigender. De jagers die Milan goedkope voetbalshirts droegen, vielen heel soepel aan. Uiteindelijk scoorden Tomori en Luca Romero een doelpunt om de eerste helft af te sluiten.

In de tweede helft werd deze situatie echter snel omgedraaid en het optreden van veel Real Madrid-veteranen verbeterde het offensief aanzienlijk. Valverde bracht de score binnen twee minuten krachtig op gelijke hoogte, voordat een laag schot van Vinicius de uitslag bezegelde. De prestaties van de nieuwe spelers waren indrukwekkend. Bellingham droeg nummer 5 voetbalshirt Real Madrid, liep zeer behendig en vormde herhaaldelijk bedreigingen. 103 miljoen euro lijkt superduur, maar als hij in zo'n goede staat is geweest, is het zeker een koopje.