Avatar Vincent Bieling

Vincent Bieling

Eindbeoordeling stage: ....

Bericht - 09 augustus 2017 om 08:54 uur

Zojuist heb ik de eindbeoordeling voor mijn stage binnengekregen na een lang gesprek met de eigenaar van het bedrijf. Na het inleveren van mijn stageverslag (76 pagina's lang!) afgelopen maandag heeft hij het zorgvuldig doorgenomen. Hij kon zich goed vinden in mijn conclusies en aanbevelingen en gaat deze dan ook overnemen en implementeren in het bedrijf, toch leuk! Maar het belangrijkste is natuurlijk het cijfer...

Het eindcijfer dat ik naar aan leiding van het zojuist gevoerde gesprek heb gekregen..... *tromgeroffel* is een:

TIEN!

Geen grapjes, neenee, ik heb serieus een 10 gekregen als eindbeoordeling, wat een heerlijk gevoel! Ben hier natuurlijk heel blij (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Moeders in Bali!

Bericht - 09 augustus 2017 om 08:50 uur


Nadat moeders besloot om plots naar Bali te komen was het dan tijd om haar op te halen afgelopen vrijdag! 

Na 2 uur wachten op het vliegveld kwam ze dan eindelijk door de poortjes. Fijn en vertrouwd om eindelijk weer één van mijn ouders te zien en ik kon niet wachten om me moeder de rest van Bali te laten zien! Na de bagage bij het hotel gedropt te hebben vertrokken we de stad in om nog even wat lekkers te gaan eten, het was namelijk inmiddels al een uur of 10 's avonds. Me moeder vond het een leuk idee (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Bewogen weekend met een verrassing!

Bericht - 31 juli 2017 om 08:06 uur

Het was een weekend waarin leuke en vervelende dingen gepland stonden. Donderdag vertrok Jaapie namelijk alweer terug naar Nederland, zijn stage zit er al op en hij zal vanaf vrijdag gaan genieten van een weekje Corfu. Maar lang ben ik niet alleen hier zo, want vrijdag zou Fem voor het weekend langskomen, althans, dat dacht ik..

Nadat Jaapie en ik in de 2 weken nadat Fem weg was heerlijk hebben genoten van het weer, het strand, de biertjes en de potjes FIFA was het dan eindelijk tijd om afscheid te nemen. Na meer dan 12 weken op elkaars lip gezeten te (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Dolfijne Schildpad

Bericht - 24 juli 2017 om 04:03 uur

Na een redelijke lang durende week was het dan eindelijk weer weekend en hadden we de vrijheid om weer wat leuks te gaan doen. 

Zaterdagmiddag zijn we met de nieuwe Franse stagiaire naar het strand geweest. Hier zijn we even goed bijgekomen van een zware stageweek, veel gedaan! Weer lekker met de grote golven mee zwemmen en een paar potjes voetbal zetten al snel onze gedachte van deze stageweek af. In de avond zijn we naar de Sky Garden gegaan met onze nieuwe Franse vriend. Een prachtige zonsondergang was het begin van een hele leuk avond. Een vriend met zijn vriendin, (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Stageweek 9 | Fem wegbrengen..:(

Bericht - 20 juli 2017 om 08:51 uur

Week van 10 - 17 Juli
Ik heb lang niks meer over mijn stage verteld, aangezien er ook vrij weinig over te vertellen valt. Ik ben nog steeds bezig met mijn onderzoek en ook de dagelijkse werkzaamheden zijn nog niet veranderd, vandaar. Dit weekje ging opnieuw weer heel snel voorbij, wat betekent dat er hierna nog maar 4 stageweken resten voordat ik alweer terug naar huis moet, begin het toch wel jammer te vinden dat ik hier ooit weer weg moet.

Deze weg was helaas niet alleen maar pret. Na een snelle stageweek, de donderdag, vrijdag en zaterdag had ik me (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Nusa Penida (LANG VERHAAL!)

Bericht - 18 juli 2017 om 08:04 uur

Weekend van 6 - 9 Juli
Na 3 snelle stagedagen stond onze volgende lange weekendje weg alweer voor de deur. Op donderdag vertrokken we met de fast boat voor 4 dagen richting de Malediven van Bali (volgens de locals): Nusa Lembongang, Nusa Ceningan en Nusa Penida.  

Donderdag 
Rond 07:00 in de ochtend zouden we worden opgehaald door de ophaal service die bij de fast boat service inbegrepen zat. Helaas waren de overige passagiers van deze taxi een half uur te laat (Chinezen…), waardoor we helaas in de lobby even moesten wachten. Eenmaal aangekomen bij de haven in Sanur was het even wachten voordat de boot vertrok richting Nusa Lembongang, onze (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Lang weekend Noord-Bali (LANG VERHAAL!)

Bericht - 09 juli 2017 om 13:48 uur

Weekend van 30 Juni - 2 Juli
Aangezien ik deze week vrij van stage ben, hadden we van te voren al besloten om deze tijd te gaan gebruiken om het noorden van Bali te verkennen. In eerste instantie hadden we hier slechts de vrijdag en zaterdag voor gepland, maar gezien het verre reizen hebben we er gelukkig nog maar een dagje aan vastgeplakt.

Vrijdag
Rond 09:00 in de ochtend vertrokken we richting het noorden. De komende avond zouden we verblijven in Pemuteran Park, een dorpje in het noordoosten van Bali. Een tocht van zo'n 126 kilometer met de scooter (rond de 4 uur) langs allerlei activiteiten, spannende bergpaden en door (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Private Beach

Bericht - 03 juli 2017 om 16:49 uur

Na een heerlijke nacht weer samen te hebben geslapen (met Fem) zijn we vertrokken richting de witte stranden in het zuiden, alhoewel dat was de planning. 

Aangezien het Fem haar eerste dag nog maar was besloten we het rustig aan te doen en zijn we dus vertrokken om wat strandjes te bezoeken in het zuiden. Om nog enigszins in de goede richting te rijden hadden we besloten om naar het strand genaamd Pantai Pandawa te rijden. 

Na een ritje van een klein uurtje kwamen we dan aan bij Pantai Pandawa, waarna we besloten om dit strand meteen maar even te bezoeken. Bergafwaarts rijdend richting (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Stageweek 7 | FEM OPHALEN!

Bericht - 03 juli 2017 om 10:09 uur

Stageweek 7 bestond enkel en alleen uit maar 2 werkdagen, dit vanwege het feit dat ik na het ophalen van Fem dinsdagavond, de rest van de week vrij had genomen. In deze week heb ik dus weinig gedaan qua werkzaamheden. 

Zowel de gehele maandag als dinsdag keek ik maar naar 1 ding uit: Fem dinsdagavond ophalen. En toen het dan eindelijk dinsdagavond was, ging ik vol enthousiasme op weg naar het vliegveld. Ik was misschien iets te enthousiastisch, want doordat ik niet meer helder nadacht, stond ik opeens bij de verkeerde aankomsthal. Niet dat dit gek van mij was gedacht, (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

About last weekend

Bericht - 26 juni 2017 om 10:22 uur

De gehele stageweek hadden we gelukkig wat om naar uit te kijken: een weekend vol met plannen!

Op zaterdag stond eerst de verhuizing van het ene naar het andere hotel voor de deur. Alles was al ingepakt op vrijdag, waardoor we zaterdagmiddag uit stage meteen door konden naar het volgende en het laatste verblijf: Serela Legian Hotel. Nadat we eerst op de vijfde (en hoogste) verdieping werden geposeerd, werden we gelukkig verplaatst naar de derde verdieping. De vijfde verdieping beschikte namelijk niet over een balkon met uitzicht, maar de derde verdieping gelukkig wel! Gelukkig waren hier nog 2 kamers vrij en (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2 3 4