Avatar de van Gentjes

de van Gentjes

Laatste bericht

Bericht - 16 augustus 2017 om 17:33 uur

Hoi allemaal,

Wij zijn vanmiddag weer veilig thuis aangekomen. We hebben alle 4 genoten van een super vakantie!!
Leuk dat jullie ons hebben gevolgd. 
Wij gaan nu bijkomen van de toch wel lange reis!

Gr en tot snel!
de van Gentjes
0 reactiesPlaats een reactie

Hadley family

Bericht - 15 augustus 2017 om 05:42 uur

Vandaag 500km gereden naar de familie Hadley(An is de achternicht van Henk) in Marion, in the middle of f..king no where☺️
Redelijk huis met 2 flinke schuren en een lap grond waar wij in NL u tegen zeggen. Heerlijk gerelaxed op de veranda om vervolgens met de hele familie(incl. zoons Shane & Jeremy+ vrouw Ashley) heerlijk te genieten van een steak met salade, aardappels en corn on the cop. 
Na het eten snel door naar een fare vlakbij met allerlei eettentjes en kermisattracties. Als hoogtepunt een autoshow gezien, anders als wij in NL kennen aangezien ze hier gewoon met een stuk of (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Laatste dag NY

Bericht - 13 augustus 2017 om 23:33 uur

Vandaag was de laatste dag in New York, helaas!
We zijn vanmorgen om 07.00 uur vertrokken om te gaan fietsen in Central Park. Met een Amerikaanse gids en een aantal anderen hebben we zo'n 10 km gefietst. Het was erg mooi en ook dit is zeker een aanrader om te doen. Daarna zijn we naar de Trump Tower geweest en hebben we nog een aantal andere gebouwen bezocht die voorkomen in de serie van Marlotte. Na een uur wachten op de transit bus zijn we rond 16.45 uur terug in het hotel aangekomen.
Morgen vertrekken we vroeg naar An&Alan in Marion. (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Downtown & Brooklyn

Bericht - 13 augustus 2017 om 01:10 uur

Vandaag met de ferry naar de voet van de Brooklynbridge gevaren en daar op de bus gestapt voor een tour door Brooklyn en een klein stukje Queens.
Brooklyn bestaat nog uit veel straten zoals we deze kennen van tv alhoewel hier ook steeds meer moderne gebouwen worden gebouwd. 
Bij de "five guys" een superlekkere burger gegeten.
Daarna het water onderdoor naar downtown / financial district.
Monument van 9/11 en het  tribute center bezocht en daarna even een fotootje schieten van de NY stock Exchange op Wallstreet.
Morgen staat om 9.00 uur een fietstocht door Central Park op het programma om daarna nog wat foto shoot plaatsen (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

NYC van bovenaf!

Bericht - 12 augustus 2017 om 01:02 uur

Vanochtend bijtijds vertrokken richting het metrostation "grand central", erg groot en mooi om te zien. Vanuit daar vervolgens gelopen naar de Empire State Building om naar verdieping 86 te gaan om New York van bovenaf te bekijken. Erg gaaf om een keer gezien/gedaan te hebben en toch weer iets om van de bucket list af te vinken!✅

Vervolgens doorgelopen naar Madison Square Garden; thuishaven van de NY Knicks(basketbal) en de NY Rangers(ijshockey of zoals ze hier zeggen hockey). Ook vele artiesten zoals U2, Rollingstones, Elton John, Justin Bieber etc. hebben hier opgetreden. Michael Jackson gaf hier zijn laatste publieke optreden(een dag voor 9/11). (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

New York dag 2

Bericht - 11 augustus 2017 om 04:12 uur

Vandaag vetrokken naar New York City en daar allereest een bustour gedaan. Helemaal langs Central Park gereden met de bus en uiteindelijk ergens uitgestapt en wat gegeten. Daarna hebben ongeveer een uur gelopen naar de opstapplaats van de boottocht. De boottocht vonden we toch wel het mooiste om te zien. De skyline en het Vrijheidsbeeld zijn prachtig om te zien! Morgen staat een dagje attracties bezoeken op de planning.
2 reactiesPlaats een reactie

NY Mets

Bericht - 10 augustus 2017 om 02:53 uur

Vandaag met de metro naar Citi field voor een wedstrijd van de NY Mets.
Ondanks dat het een doordeweekse woensdagmiddag is stroomt gedurende de wedstrijd het stadion toch behoorlijk vol.
Amerikaanse beleving van een sportwedstrijd is totaal anders als dat wij kennen.
Men komt voornamelijk om een leuke middag te hebben waarbij veel eten en drinken een hoofdrol vertolken. Opa's en oma's , kleine kinderen ; alles komt in Mets kleding naar "the ballgame".
Tussen de innings door zijn er allerlei korte commerciële activiteiten waarbij het publiek een rol speelt. Men kan Mets kleding, seizoenkaarten of zelfs een auto winnen.
Het was een hele leuke (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Aankomst NYC!!

Bericht - 09 augustus 2017 om 02:46 uur

Na een (wederom) zéér geslaagde shop-ochtend/middag in Atlantic City zijn we doorgereden naar, waar we al zo lang naar hebben uitgekeken, NEW YORK CITY😍😍
Hotel ligt aan de andere kant van de Hudson, namelijk in New Jersey. Na aankomst heerlijk wat gegeten in een typisch Amerikaanse sportsbar/restaurant, erg leuk om een keer te zien van dichtbij. Het eten was erg lekker en ook hier ontbraken de vazen cola en sprite niet.
Morgen staat een bezoek aan de baseball-wedstrijd New York Mets vs Texas Rangers op het programma, dit wordt vroeg opstaan want de wedstrijd start al om 12.10pm

De eerste week zit er inmiddels al op, (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Atlantic city

Bericht - 08 augustus 2017 om 03:49 uur

Rond 9 uur weggereden en rond 1 uur op de plaats van bestemming, Atlantic City. De hele dag heeft het geregend maar daar hebben we niet minder om gewinkeld. Tanger Outlet had een goeie klant aan ons. Drijfnat rond 6 uur in ons hotel en om 8 uur lekker wat gegeten bij een Mexicaan. Daarna doorgereden naar de kust waar we hoopten een gezellige drukte aan te treffen (men zegt dat het hier de tegenhanger van Las Vegas is). Dat viel erg tegen en na wat rondgereden te hebben (in duistere wijken) lekker naar het hotel en slapen. Morgen weer (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

DC again

Bericht - 07 augustus 2017 om 02:06 uur

Zoals gisteren al aangekondigd vandaag naar Arlington geweest.
Erg indrukwekkend allemaal met zijn vele graven (meer dan 400.000) en gedenktekens.
Daarna de rivier Potomac over zodat je weer in DC komt.
Lincoln memorial, capitol van dichtbij en uiteindelijk witte huis gezien.
Mooie tour door Georgetown , bezoek aan de (gratis) Zoo om uiteindelijk een heerlijke teriyaki bij Maki of Japan te eten.
Hadden geluk vandaag ; was maar 27 graden.
Onze tijd in Washington zit er helaas op, hadden best nog een dag willen blijven om enkele van de veelal gratis musea te bezoeken maar hebben echt genoten van deze stad.👌
Morgen naar Atlantic city waar oa (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2