Avatar tammiebab zoe

tammiebab zoe

Nicolas Hayek

Bericht - 13 augustus 2021 om 08:26 uur


Als we het in 2021 kunnen hebben over Zwitserse mechanische horloges, dan heeft deze meneer grotendeels de schuld. Hij werd altijd gekarakteriseerd als een groot zakenman, maar hij hield vooral van horloges. Hij richtte een van de grootste horlogemakersgroepen van dit moment op in een moeilijke tijd, toen Zwitserland op het punt stond het horlogemakersspel te verliezen aan Aziƫ.


Zijn eerste stappen in Zwitserland

Nicolas werd geboren in 1928 en woonde in Libanon tot zijn huwelijk in 1951, toen hij naar Zwitserland verhuisde. Interessant is dat hij geen techniek of economie studeerde, maar eerder wiskunde, natuurkunde en scheikunde, wat hem als (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Alles wat u moet weten over luxe horloges

Bericht - 13 augustus 2021 om 08:22 uur

We zouden kunnen geloven dat dit soort chronografen astronomische prijzen bereiken omdat ze geassocieerd kunnen worden met goud en kostbare edelstenen. Toch is dat niet de echte sleutel. Wat meestal de waarde bepaalt, is wat er eigenlijk alleen in het horloge zit, dat wat u kent als de specifieke bewegingen (of misschien kwaliteit).


De beweging kan het apparaat zijn dat het werkelijke horloge produceert dat competent is om de tijd te vertellen. Hierin onderscheiden we allemaal twee soorten: zowel kwarts als fysiek.


Quartz-uurwerken worden het meest gebruikt over de hele wereld omdat ze zo eenvoudig zijn om ze allemaal te maken, (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie