Avatar Iris  de Jager

Iris de Jager

Momenteel is suriavonturi bezig met de reis Suriname avontuur . Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van suriavonturi

Blijf op de hoogte van de reisblog van suriavonturi door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Rondrit door Paramaribo

Bericht - 13 februari 2020 om 12:57 uur

Rondrit door Paramaribo met huize Joe Joe

Zondag middag  09-02-2020 om 15.00 hebben wij een rondrit door Paramaribo gekregen van onze huisbaas. Tijdens de trip zijn wij door verschillende wijken van Paramaribo gereden. Door het zien van de verschillende wijken hebben wij een duidelijk beeld gekregen van de sociale klasse in Paramaribo.  


Surinamers houden van lekker eten en tijdens deze rondrit werd daar aandacht aan besteed. Onze huisbaas kon ons veel vertellen over het lekkere eten in Suriname en heeft ons meegenomen naar een rotizaak en fruit laten proeven op de markt van Paramaribo.  


(...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Meet & Greet

Bericht - 10 februari 2020 om 17:02 uur

Meet & greet met Nederlandse stagiaires

Na een korte nachtrust zijn wij op 08-02-2020  met de 130 Nederlandse studenten vertrokken in busjes naar Overbridge river resort. Deze trip werd georganiseerd door SUforYou waarbij wij heerlijk hebben kunnen genieten van hapjes en drankjes aan de Surinaamserivier.  

0 reactiesPlaats een reactie

Schiphol

Bericht - 10 februari 2020 om 16:17 uur

Van Schiphol airport naar John A. Pengel Apt 

Vrijdag -7-02-2020 om 9.15 (Nederlandse tijd) zijn wij vanuit  Amsterdam vetrokken naar Paramaribo. 
Na een vliegreis van 10 uur en taxirit van 1,5 uur zij wij vrijdag om 18.30 (Surinaamse tijd) aangekomen op onze bestemming. Wij zijn hier hartelijk ontvangen door de huurbaas met een heerlijk Surinaams welkomst etentje. 0 reactiesPlaats een reactie